A világ legjobb éttermei között a Deák St. Kitchen

A The Ritz-Carlton Budapest étterme a World Luxury Restaurant Awards-on kapott díjat.

A prémiumkategóriás budapesti szálloda éttermét, a Deák St. Kitchen-t magyar konyha kategóriában globálisan a legjobb étteremnek választották a World Luxury Restaurant Awards-on. Az étterem tavaly után másodszorra nyeri el a díjat, amit július 14-én adtak át az észak-írországi Galgorm Resort & Spa-ban.

A Deák St. Kitchen 2016-os megnyitása óta olyan gasztronómiai koncepciót képvisel, melyben a nemzetközi klasszikusok a lehető legtöbb esetben hazai, az idényre jellemző alapanyagokra támaszkodva, egy kis csavarral kelnek életre. A Deák St. Kitchen kulináris élményét a legnagyobb szakértelemmel összeállított világhírű, díjnyertes, többségében magyar borválogatás teszi tökéletessé.

A World Luxury Restaurant Awards a gasztronómia világának egyik legnagyobb presztízsű elismerése, ahol a díjak jelöltjei top kategóriás éttermek közül kerülnek ki. A jelölést követő szavazás alkalmával – melyben az iparági szakértők mellett a vendégek is részt vesznek – számos tényezőt figyelembe vesznek, mint például a kulináris élmény, a márka, elhelyezkedés, vendégélmény és elégedettség, szolgáltatások és felszereltség, dizájn, étel- és italkínálat.