Kezdőlap Mozaik A home office mellett buliban is hasznos a Hama BT új hangszórócsaládja
No menu items!

A home office mellett buliban is hasznos a Hama BT új hangszórócsaládja

Igaz a Hama csak a közelmúltban jelent meg erőteljesebben a Bluetooth hangszórók piacán, de a kiegészítők világpiacának meghatározó szereplőjeként a német cég a magas minőség mellett a legjobb ár-arányt is rögtön becélozta. A Hama BT hangszórói így a munka és filmnézés mellett a nyári bulihangulat fontos szereplőjeként is biztosan beváltják az elvárásokat.

 

Nem kell ahhoz audiofilnek, vagyis a tiszta hang szerelmesének lenni, hogy a munka közbeni zenehallgatásnál, vagy a pihentető filmnézés közben a lehető legjobb minőségben akarjuk élvezni a hangokat. A Hama legújabb BT hangszóró családja ráadásul még ennél is többet ad azzal, hogy a mobiltelefonok, táblagépek vagy akár számítógépek mellé garantált jó minőségű audio élmény mellett a nyári bulik alkalmával is biztosak lehetünk abban, hogy a Hama bluetooth trió minden tagja mindent megtesz a party sikeréért.

Mert miközben a mobiltelefonok, a táblagépek, vagy a notebookok egyre többet tudnak a maguk kategóriájában, a hanggal nem nagyon tudnak mit kezdeni: ahhoz, hogy értékelhető hangzást nyújtsanak, nagyméretű hangszórók kellenek. Ami a mobilitáshoz nélkülözhetetlen kisebb méret mellett természetesen kivitelezhetetlen. Éppen úgy, ahogy a monitorok közül is jónéhányba került ugyan hangszóró, de a rendelkezésre álló szűkös hely miatt itt is az audio élmények terén kell kompromisszumot kötni.

Ilyenkor tehet kiváló szolgálatot egy olyan külső Bluetooth hangszóró, ami nemcsak a jó minőségű zenehallgatásra, filmnézésre alkalmas, de emellett még mobil is. Vagyis bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között, akár még egy nyári buli alkalmával is kiváló társnak bizonyul.

 

 

Shine 2.0

A Hama BT hangszóró triójának bemutatását kezdjük is a legnagyobb modellel, a Shine 2.0-val. Fekete és fehér színben kapható, csakúgy mint másik két társa (tehát valójában nem is három, hanem összesen hat darab újdonságról van szó). A Shine 2.0 zenei teljesítménye 30 watt, ennél azonban sokkal fontosabb, hogy mind mérete, mind tömege megvan ahhoz, hogy komolyan vegyük. Hangja szépen szól, és nemcsak a magas és közepes tónusok, hanem a mélyek is megfelelően teltek – persze a kategórián belül. A hangszóró tokozása IPX4-es, ami azt jelenti, hogy a készülék a vízcseppektől nem jön zavarba, de úszni azért nem szeret. Saját akkumulátora van, amely egy feltöltést követően közepesen hosszú, 12 órás lejátszási időt biztosít. A hangszóróra nemcsak Bluetooth adapter segítségével küldhetünk zenét, hanem használhatjuk az AUX bemenetet is. BT használata esetén hasznos funkció ugyanakkor, hogy két eszköz akár tandemben is tud működni, ha nem a 360 fokos hangzást, hanem az igazi sztereo hangzást részesítjük előnyben. A jó hangulatról egy ötféle üzemmódba kapcsolható LED-es fényforrás (is) gondoskodik.Hama Shine 2.0

 

                                                  Pipe 2.0

A Pipe 2.0 azok számára készült, akik beérik kisebb teljesítménnyel is, ha az kisebb fizikai mérettel és tömeggel jár. 700 helyett 580 grammos tömeg és 30 helyett 24 wattos teljesítmény jellemzi ezt a verziót, az egyéb működési jellemzők azonban egyeznek,       kezdve a 12 órás üzemidőtől a valós sztereo üzemmód támogatásán át egészen az AUX bemenetig, illetve az IPX4 minősítéssel rendelkező borításig.

 

 

 

 

 

Twin 2.0

A legérdekesebb típus ugyanakkor kétségtelenül a Twin 2.0, amely valójában nem is egy Bluetooth hangszóró, hanem egy teljes pár. A készülék középen szétszedhető, ilyenkor a 20 wattos összteljesítmény helyett kétszer 10 wattos szatelliteket kapunk. Ennek a megoldásnak hála, ez a hangszóró önmagában képes arra, hogy sztereo élményt nyújtson. Cserébe nincs rajta AUX bemenet, ám ez a csatlakozó nemcsak ezért maradt le róla, hanem azért is, mert a tokozása IPX7 minősítéssel rendelkezik.

Vagyis ez már tényleg egy olyan hangszóró, amely bírja a vizet! Nemcsak arról van szó, hogy nem tesz kárt benne az eső, hanem arról is, hogy ha úgy tartja kedvünk, akár a medencébe is magunkkal vihetjük. Kialakításából adódóan ráadásul a készülék ilyenkor sem süllyed le, hanem lebeg a víz felszínén. Az extrákért cserébe talán csekély kompromisszum, hogy az üzemidő sztereo módban csupán hat óra.

(Támogatott tartalom)

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

BÉT – Nagyot estek az OTP részvényei

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1789,86 pontos, 3,12 százalékos csökkenéssel, 55 589,52 ponton zárt csütörtökön.

Korlátozta az üzemanyagok kivitelét az orosz kormány

Az orosz kormány két lehetőséget mérlegelt az üzemanyagárak stabilizálására: az olajtermékek exportjának átmeneti teljes tilalmát a belföldi piac telítése érdekében, illetve azt, hogy tonnánként 250 dollárra emelje olajtermékek exportvámját.

Javult a Pannon homoki élőhelyek ökológiai állapota

Európa több országával ellentétben Magyarország teljes területének csaknem egyharmada természetközeli állapotban maradt fent, amely egy rendkívüli arány és egyben nemzeti kincs is.

Nem módosította alapkamatát a Bank of England

A kamatemelési sorozat kezdete óta a mostani kamatdöntő ülés volt az első, amelyen a monetáris testület nem emelte a jegybanki kamatszintet.

Hírek

A DRK és EGOM közös kollekciója Esztergomban

Közös ruházati kollekciót, két márka együttműködéséből született termékcsaládot mutattak be a közelmúltban Esztergomban. A helyiek úgy vélték, hogy Esztergom beceneve, az EGOM ruhamárkává is vált.

Így optimalizálják IT kiadásaikat a magyar cégek, rákaptak a használt szerverekre a vállalatok

A felmérésből kiderül, hogy meglepő módon az informatikát hangsúlyosabban használó cégeknél volt a számottevőbb költségcsökkentés, aminek oka egy jelentősebb költségracionalizálás volt.

Tőzsde – Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.

Tőzsde – Veszteséges tőzsdezárás Európában

Gyenge kezdés után indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.

Devizapiac – Nagyot gyengült a forint kedden

Másfél-két százalékkal gyengült kedden a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.

Nálunk mikor? Rómában ingyenes lesz a tömegközlekedés a tizenkilenc év alattiaknak

Róma az első olaszországi város, ahol ingyenessé teszik a tömegközlekedést a tizenegy és tizenkilenc év közötti gyerekek és fiatalok számára.

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék, Londonban bankszünnap

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn. Londonban bankszünnap miatt egész nap nincs kereskedés.

Zsinagógák Hete: augusztus 27-től szeptember 10-ig

Már szokás szerint ismét a Sóletfesztivállal indul a Zsinagógák Hete, amely augusztus 27-től szeptember 10-ig változatos kulturális és szórakoztató programokkal várja a közönséget Budapesten és vidéki helyszíneken.

Gazdaság

Nem módosította alapkamatát a Bank of England

A kamatemelési sorozat kezdete óta a mostani kamatdöntő ülés volt az első, amelyen a monetáris testület nem emelte a jegybanki kamatszintet.

Devizapiac – Gyengült csütörtök reggelre a forint

Gyengült csütörtök reggelre a forint az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Visszavonták az ONEY pénzügyi vállalkozás tevékenységi engedélyét

Az ONEY így nem rendelkezett az ügyfelekkel szembeni követelésekkel, illetve pénzügyi szolgáltatásból eredő egyéb kötelezettséggel az engedély visszavonása és a végelszámolás időpontjában.