Hirdetés
Kezdőlap PR Év végi céges rendezvény - ahol megéri
No menu items!

Év végi céges rendezvény – ahol megéri

Itt az év vége, és ilyenkor a legtöbb vállalkozásnál valamilyen céges rendezvényhelyszínt keresnek, ahol évértékelő beszédet tarthatnak és kioszthatják az év végi prémiumokat egy karácsonyi céges rendezvény keretében.

Az Oxigén Hotelben

Tökéletes céges rendezvényhelyszín Ráckevén a Duna Relax & Event Hotel, Noszvajon pedig az Oxigén Hotel, valamint a Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont. A Budapestről és Eger felől is könnyen megközelíthető csodálatos céges rendezvényhelyszínek örömmel látják a nagyobb létszámú vállalatok munkatársait az év végén is.

A céges karácsonyi évzáró partikon rendszerint meghallgathatjuk a vezetők évértékelő beszédét, díjazzák az év dolgozóit, finomakat ehetünk és ihatunk, valamint valamilyen program vagy szórakozási lehetőség is az alkalmazottak rendelkezésére áll.

A Duna Relax & Event Hotel éttermében

A céges rendezvényekre élő zenét vagy humoristát is hívhatunk, de akár egy amatőr színtársulat bohókás előadásával is szórakoztathatjuk az egybegyűlteket, hogy kicsit kilépjünk a sablonokból és egyedi legyen rendezvényünk.

A cél minden esetben, hogy a munkatársakkal közösen búcsúztassuk az óévet, és együtt egy felejthetetlen összejövetelen vehessünk részt.

Mitől lesz jó egy év végi céges parti?

Az évzáró szilveszteri vagy karácsonyi céges rendezvények egyik legfontosabb kritériuma, hogy megfelelő helyszínen legyenek megtartva. Ehhez számtalan hotel és rendezvényközpont áll a kisebb-nagyobb cégek rendelkezésére. A helyszín mellett azonban a téma is befolyásolhatja az esti hangulatot.

Sok cég szokott szuperhősös, filmsztáros vagy retró témát adni egy-egy céges rendezvénye számára. A nagy eseményen kiváló étellel és itallal búcsúztathatjuk el az óévet, sokszor tombola sorsolás mellett. A minőségi eseményről készült képek és videók miatt pedig hosszú időn át fognak emlékeztetni az évzáró partinkra. Egyesek ilyenkor a főnököket is meglepik kisebb-nagyobb ajándékkal, de közös játékra is invitálhatjuk a munkatársakat.

Ha a jó csapat és a kiváló hangulat megvan, akkor már csak egy jó céges rendezvényhelyszínre van szükség! A www.cegesrendezveny.eu kínálatában több remek helyszín közül válogathat! Kérdéseire pedig a +36-30-539-7910 telefonszámon és a [email protected] e-mail címen kaphat választ, keressen minket bátran!

A nagyobb rendezvényeknek is méltó helyszíne a Duna Relax Hotel

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Lakáspiac. Újra 3000 milliárd felett lehet az éves forgalom

Az idén túllépheti a 150 ezret az ingatlanpiaci adásvételek száma, így újra 3000 milliárd forint felett zárhat a lakáspiac forgalma, szemben a tavalyi 134 ezer tranzakcióval mintegy 2690 milliárd forint értékben - közölte a Duna House.

Német miniszter: vészhelyzet van, túlterhelődhet az egészségügy

Vészhelyzet alakult ki Németországban a koronavírus-járvány negyedik hulláma miatt, amelyet sürgősen meg kell állítani, különben túlterhelődik az egészségügyi ellátórendszer - mondta az ügyvezető szövetségi kormány egészségügyi minisztere.

KSH: a feldolgozóipar és a vállalkozások húzták a beruházásokat

A harmadik negyedévben folytatódott a beruházások bővülése, 12,4 százalékkal nőtt a volumen a koronavírus-járvány által súlyosan érintett egy évvel korábbihoz képest. A vállalkozások körében 21,8 százalékkal nőttek a beruházások, ugyanakkor az azok 13 százalékát realizáló költségvetési szerveknél a fejlesztések lényegesen, 11,7 százalékkal visszaestek - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal.

Fordulat előtt az angol labdarúgás – jön az átigazolási adó?

A Premier League klubjainak adót kellene fizetniük minden átigazolás után, ezzel is támogatva az angol futballpiramist - áll többek között egy brit kormányzati jelentésben, amely 47 ajánlást tesz az angol labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében.

Hírek

Új bankjegyet vezetnek be Romániában

Új címletű, 20 lejes bankjegyek kerülnek forgalomba Romániában december 1-jén. A pénzen először lesz látható egy nő arcmása - közölte a Román Nemzeti Bank.

Európai Bizottság: kilenc hónapig legyen érvényes a Covid-igazolvány

Az Európai Bizottság - tekintettel a koronavírus-járvány kiújulására - javaslatokat tett az unión belüli biztonságos és szabad mozgásra vonatkozó szabályok összehangolására. Ennek jegyében a többi között január 10-től kezdődően 9 hónapban határozná meg a teljes védettséget igazoló tanúsítványok érvényességét.

Szálló por. Négy településen veszélyes a levegő

Többfelé ismét magas a légszennyezettség a szálló por miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Decembertől csak védettségi igazolvánnyal mehetnek be a szülők az iskolákba

Az innovációs és technológiai miniszter egyedi határozata értelmében december 1-jétől csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni a szakképzési intézményekbe. E főszabály alól természetesen mentesülnek az iskolákban, technikumokban foglalkoztatottak, oktatók és tanulók - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára.

Kötelező biztosítás – Negyvenezer autós még válthat

Egy hete maradt az év végi fordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező autósoknak arra, hogy eldöntsék, elfogadják-e jelenlegi biztosítójuk ajánlatát a következő éves időszakra, vagy inkább szerződést váltanak - hívta fel a figyelmet a Netrisk.hu.

Madárinfluenza – immár öt megyében

Madárinfluenza jelenlétét igazolta a Nébih laboratóriuma egy Hajdú-Bihar és egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei baromfiállományban is. Ezzel ötre nőtt azon megyék száma, ahol kimutatták a vírus H5N1 altípusát.

Drágább lesz idén a karácsonyfa

Idén várhatóan 10-20 százalékkal emelkedik a karácsonyfa ára, elsősorban a szállítási- és a munkabérköltségek növekedése miatt - közölte a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezete.

Tovább esett a forint – itt az újabb mélypont

A forint árfolyama történelmi mélypontot ért el kedden az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében pedig az idei leggyengébb szintre csökkent a jegyzése.

Gazdaság

Újabb betéti tender az alapkamat fölött – minden ajánlat elfogadva

Újabb 40 bázisponttal magasabb kamattal, 2,90 százalékon hirdette meg egyhetes betéti tenderét a Magyar Nemzeti Bank. A jegybank az összes benyújtott ajánlatot elfogadta.

MNB: 41,3 milliós bírság a Sberbanknak

A hitelezési kockázatok kezelésére vonatkozó, a vállalatirányítási és egyéb hiányosságok miatt a Magyar Nemzeti Bank 41,3 millió forint bírságot szabott ki a Sberbankra. A hibák nem érintik a bank megbízható működését.

Moratórium után. Fizetéskönnyítő megoldásokat vár el az MNB a bankoktól

A jegybank elvárja a pénzügyi intézményektől, hogy a törlesztési moratóriumból kikerült vagy abban részt nem vevő ügyfelek esetleges fizetési nehézségeinek kezelésére dolgozzanak ki fizetéskönnyítő megoldásokat - áll a Magyar Nemzeti Bank legújabb vezetői körlevelében.

Tovább esett a forint – itt az újabb mélypont

A forint árfolyama történelmi mélypontot ért el kedden az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében pedig az idei leggyengébb szintre csökkent a jegyzése.
Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom