Kezdőlap Hirdetés Hasplasztika műtét előtti teendők: mire kell figyelni? 
No menu items!

Hasplasztika műtét előtti teendők: mire kell figyelni? 

A bőr rugalmassága, feszessége egyénenként eltérő lehet, leginkább a genetika határozza meg azt, hogy egy nagyobb fogyás, vagy esetleg egy terhesség után mennyire húzódik vissza a has körüli bőr. Van, aki olyan szerencsés helyzetbe van, hogy nem is látszik semmi a bőrén deréktájékon a fent említett esetekben, ám olyan is akad sajnos, akinek lógó, petyhüdt lesz a bőre a hasánál. Az úgynevezett kötényhas pedig nagyon zavaró lehet a viselőjének, hiszen így nem szívesen mutatkozik sem fürdőruhában, sem fehérneműben mások előtt, de még az is előfordulhat, hogy néhány ruhán keresztül is látszódni fog a probléma, takargatni se tudja. Valljuk be, ilyenkor az ember önbizalma igencsak visszaesik! 

A szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően már létezik szerencsére megoldás a lógó hasra, a plasztikai sebészek gyönyörű eredményeket tudnak elérni még a kötény has esetében is! A hasplasztika alatt a plasztikai sebész a zsírral együtt távolítja el a petyhüdt hasfali bőrt, így vissza tudja adni a bőr feszességét. Mielőtt belevág valaki egy ilyen műtétbe, érdemes egy kicsit tájékozódni a fontosabb tudnivalókról a hasplasztikát illetően. Gyakran szokták például megkérdezni, hogy mik a hasplasztika műtét előtti teendők. Több mindenre is kell figyelni hasplasztika előtt. Lényeges, hogy mindig néhány mindenre kiterjedő orvosi vizsgálatot végeztetnek el a leendő páciensekkel még a műtét előtt, úgy mint EKG, laborvizsgálatok, mellkasröntgen és tüdőszűrő.  

Abban az esetben, ha valaki valamilyen betegségben szenved, esetleg rendszeresen gyógyszert kell szednie, akkor ezeken a vizsgálatokon felül is kérhetnek még egyéb vizsgálatokat. Hasplasztika műtét előtt nem csak tájékoztatni kell a plasztikai sebészt arról, ha volt már hasonló beavatkozása a páciensnek, de a korábbi lelelteket is be kell mutatni. A fenti linken elérhető Dr. Falus György plasztikai sebész oldala, ahol minden fontos információnak bárki utánaolvashat azzal kapcsolatban, mik a hasplasztika műtét előtti teendők. Arról is tájékozódni lehet ezen az oldalon, hogy pontosan hogyan is zajlik egy ilyen szépészeti beavatkozás. 

Sokakat érdekel az, hogy pontosan milyen eredmények születhetnek egy kötény has esetében, miután alá vetik magukat a hasplasztikának. Dr. Falus György oldalán több képen is meglehet nézni a korábbi páciensek műtét előtti és műtét utáni képeit, melyek hidd el, igen meggyőzőek lesznek! Azzal azonban fontos tisztába lenni, hogy a hasplasztika nem egyenlő egy fogyókúrával, az elsődleges cél az, hogy a felesleges bőrtől szabadítsák meg a pácienseket, és nem pedig a lapos has elérése. A fenti oldalon most online is be lehet jelentkezni a szakemberhez, az első személyes találkozó pedig most ingyenes lesz! Amennyiben újra elégedetten szeretnél a tükörbe nézni, a lógó hasadtól pedig végleg búcsút vennél, Dr. Falus Györgynél a legjobb kezekben leszel!

Rezsicsökkentés a cégautóhasználatban. NAV, a GDPR, ESG, NAIH megfelelés a gyakorlatban. A hagyományos, a hibrid és az elektromos autók erőssége és gyengéje? Ezt is megtudhatja AzÜzlet hagyományos Cégautó és flotttakonferenciáján.

2023 május 30. Airport Hotel Budapest **** superior

További információ és jelentkezés »»

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Bomba lehetőségeket rejt még az élelmiszeripar az agrárminisztérium szerint

A kormány hatalmas lehetőségeket lát az élelmiszeriparban, ezért emelte...

Igazi áttörés az online számláknál

Napokon belül a kétmilliárdot is eléri a jelentősen növekvő...

Szép kártya last minute

Szinte már csak óráik vannak a SZÉP-kártyásoknak arra, hogy...

Rezsicsökkentési tippek otthonra, a német szakminisztériumtól

A német Szövetségi Gazdasági és Éghajlatvédelmi Minisztérium közzé tette...

Hírek

Külföldi kézben lévő, hazai biogázüzemet vásárol fel a Mol

A Mol megállapodást kötött a BayWa AG-vel a Szarvasi Biogázüzem megvásárlásáról. A hulladékfeldolgozó létesítmény szerves hulladékot használ villamos energia és hő előállítására, kapcsolt energiatermeléssel, körülbelül 4 megawatt elektromos csúcskapacitással - közölte a Mol.

Drágultak az üzemanyagok: ezek az árak a hosszú hétvégére

Ma tovább emelkedtek a hazai üzemanyagárak: a benzin bruttó 8 forinttal, a gázolaj pedig bruttó 4 forinttal drágult.

Idén jobban fizet a diákmunka

Az eddig meghirdetett nyári diákmunkákra a mezőgazdaságban átlagosan 1400 forintos órabért kínálnak, gyártási, logisztikai, vendéglátási és kereskedelmi feladatok ellátása során 1600-1750 forint az órabér, üzleti kiszolgáló központokban, call centerekben vagy IT-területen pedig 2000 forint felett lehet keresni - derült ki az ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet felméréséből.

Az ementáli sajtot nem hagyják kisajátítani

A svájci sajtgyártók azt szeretnék, ha az Emmentaler (magyarul ementáli) nevet kizárólag az ő sajtkülönlegességükre használnák. Az uniós bíróság most elutasította ezt a kérelmet.

Véleményezte a 2024-es büdzsé tervezetét a Költségvetési Tanács

A Költségvetési Tanácsnak (KT) a Magyarország 2024-es központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat tervezetének hitelességére és végrehajthatóságára nézve nincsenek alapvető ellenvetései - közölte a tanács.

Felfüggesztik a kamionstopot éjszakára a pünkösdi hétvégén

Felfüggesztik a kamionstopot éjszakára a pünkösdi hétvégén - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium.

Újabb drágulás jön, péntek előtt érdemes tankolni

Péntektől tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak: a benzin esetében a változás mértéke bruttó 8 forint, a gázolaj ára pedig bruttó 4 forinttal emelkedik.

A tatai Platán Gourmet nyerte el az Év étterme díjat

A tatai Platán Gourmet nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi - Dining Guide Év étterme díjat.

Gazdaság

Igazi áttörés az online számláknál

Napokon belül a kétmilliárdot is eléri a jelentősen növekvő online számlák száma. Ezt Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára mondta az MTI-nek....

Szép kártya last minute

Szinte már csak óráik vannak a SZÉP-kártyásoknak arra, hogy május végéig elköltsék az október közepéig megkapott pénzüket, különben elvész a kedvezményük, és júniustól már...

MNB: számos kihívással néz szembe a betétbiztosítási rendszer

Az európai betétbiztosítási rendszer a nemzetközi válságok mellett számos szabályozási kihívással is szembenéz - mondta Kandrács Csaba, a jegybank alelnöke az Európai Betétbiztosítók Fórumának (European Forum of Deposit Insurers, EFDI) budapesti nemzetközi konferenciáját megnyitó beszédében.

MNB: romlott a nemzetközi pénzügyi környezet, de a magyar bankrendszer stabil

Nemzetközi szinten romlott a pénzügyi környezet az amerikai bankcsődök miatt, ugyanakkor Magyarországon a bankrendszer sokkellenálló képessége erős, a pénzintézetek helyzete stabil - mondta Dancsik Bálint, a Magyar Nemzeti Bank főosztályvezetője a jegybank legfrissebb Pénzügyi stabilitási jelentését ismertetve.