Kezdőlap Menedzser-Kihívások Távirati Stílusban - Hargittai Zsolt az új évről
No menu items!

Távirati Stílusban – Hargittai Zsolt az új évről

Rovatunkban – akár a  mindennapi közérzetünket, életünket befolyásoló – üzleti-, munkahelyi kihívások megoldásáról kérdezünk vezető menedzsereket, akiktől rövid, néhány mondatos, őszinte választ remélünk, “távirati stílusban” a  megoldásaikról és annak indíttatásairól.

Ezúttal Hargittai Zsolt a Smart Printing House kereskedelmi igazgatója válaszol.

– Milyen évet zártak? Milyen tervekkel és reményekkel vágnak bele a 2021-es évbe?

o            Két sikeres, nagyszabású,  innovatív projektet kezdtünk el és fejeztünk be. Az egyikben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Trianon emlékévhez kapcsolódó szakmai megemlékezéseit dolgoztuk fel egy applikációs kiadvánnyal. A másik egy Öko- és pénzügyi tudatosságot fejlesztő mobilalkalmazás a Pénziránytű Alapítvány részére. A Zöldiránytű app a hétköznapi és a hosszabb távú célokat érintő kérdésekben is segít a fiataloknak.

o             2021-ben szeretnénk a turisztikai és a felsőoktatási piacon megméretni magunkat, mert töretlenül hisszük, hogy az információt nagyrészben mobileszközökön elérő közönség megérdemli és értékeli is az igényes felhasználói élményt nyújtó megoldásokat.

– Mire lenne elsősorban szükség ahhoz, hogy a tervek megvalósuljanak?

o            Mivel megoldásaink nagyon “vizuálisak”, kritikus fontosságú a személyes találkozók létrejötte, hogy demonstrációink alatt a kérdésekre azonnal válaszolva, mindent be tudjunk mutatni érdeklődő partnereinknek.

A védőoltások kapcsán mivel számolnak, meddig kell együtt élni a Covid járvány egészségügyi kockázataival?

o            Sokakhoz hasonlóan mi is visszafogottabbak vagyunk. Ezért az év második felére teszem a kislétszámú biztonságos üzleti találkozók rendszeressé válását.

Melyek azok a tanulságok, megoldások, amelyek a Covid járvány hatásából erednek, és amelyeket 2021-ben alkalmaznak?

o            Azt már megoldottuk, hogy a futó projekteknél miként tájékoztassuk partnereinket digitális formában az adott munkák státuszáról. Most arra törekszünk, hogy további, minőségi ugrással még a mainál is erőteljesebb ügyfélélményt érjünk el.

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

KSH: tízmillió fölött az internet-előfizetések száma

Tavaly az internet-hozzáférési szolgáltatások összes nettó árbevétele 326 milliárd forint volt, egy év alatt 8,2 százalékkal nőtt - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal Digitális gazdaság 2020 című kiadványából.

Hőségriadót rendelt el Müller Cecília

A következő napokban várható tartós hőség miatt déltől hőségriadót rendelt el Müller Cecília országos tisztifőorvos.

Itthon nyolc és fél évet kell dolgozni egy lakásért

Az átlagos bruttó fizetések alapján a leghosszabb időszakot, 15,2 évet a szerbeknek kell dolgozniuk ahhoz, hogy új, 70 négyzetméteres lakást vehessenek. Ehhez Magyarországon 8,4 évnyi bruttó átlagkereset kell - írta a Deloitte európai lakóingatlan-piaci tanulmányában.

Startup programot indít a kormány – tízmilliárdos keretösszeggel

A kormány a Széchenyi Alapok alapkezelőn keresztül 10 milliárd forintot fektet be a magyar startup cégek támogatásába; ez az eddig volt legnagyobb ilyen program az országban - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter.

Hírek

KSH: tízmillió fölött az internet-előfizetések száma

Tavaly az internet-hozzáférési szolgáltatások összes nettó árbevétele 326 milliárd forint volt, egy év alatt 8,2 százalékkal nőtt - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal Digitális gazdaság 2020 című kiadványából.

Hőségriadót rendelt el Müller Cecília

A következő napokban várható tartós hőség miatt déltől hőségriadót rendelt el Müller Cecília országos tisztifőorvos.

Házassági vagyonjog – tévhitek. A szerződés tiszta helyzetet teremt

A házassági vagyonjogi szerződés tiszta helyzetet teremt, a házastársak biztonságát is szolgálja - közölte a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK).

Vatikán – 65 millió euró deficit. Nyilvános a vagyonnyilatkozat is

A Vatikán első alkalommal hozott nyilvánosságra információkat a birtokában álló ingatlanokról: a Szentszék eddigi legrészletesebb vagyonnyilatkozatából kiderült, hogy több mint ötezer ingatlannal rendelkezik szerte a világon.

Világörökség. Kilenc új helyszín az UNESCO listáján

Kilenc új helyszínt - köztük a madridi Prado múzeumot ölelő kulturális térséget, európai fürdővárosokat és a kínai Kanton történelmi városrészét - vett fel a világörökségi listára az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) világörökségi bizottsága a kínai Fucsouban zajló tanácskozásán.

Olaszország: Tűzvész tombol Szardínián

Négyszáz embernek kellett elhagynia otthonát vasárnapra virradóra Szardínia szigetén, amelynek nyugati térségében tűz pusztít.

Németországban újabb csúcs felé közelíthet az új fertőzöttek napi száma

Németországban két hónapon belül százezerre is emelkedhet a koronavírussal fertőzöttek napi száma, hacsak nem olttatják be magukat többen

Hőhullám és sáros eső is érkezik

Újabb hőhullám várható a hétvégén, és ismét szaharai por...

Gazdaság

Tovább mélyíti kínai kapcsolatait az MNB

Az információcsere és a tudásmegosztás érdekében kétoldalú együttműködési megállapodást írt alá a Kínai Értékpapír-felügyeleti Hatóság (CSRC) és a Magyar Nemzeti Bank.

Duplázott a lakossági megtakarítás

A járvány alatt jóval nagyobb megtakarítások halmozódtak fel a lakosságnál, mint a megelőző időszakban, az öngondoskodás célja nem változott számottevően, továbbra is a legnépszerűbb...

Moratórium – Nagy Márton: újra kellene gondolni egyes hitelek kondícióit

Még szeptember vége előtt érdemes lenne átgondolni a moratóriumban lévő lakossági folyószámlahitelek és a hitelkártyák kezelését - jelentette ki a miniszterelnök gazdaságpolitikai főtanácsadója.

Az EKB nem változtatott az irányadó eurókamaton

Az Európai Központi Bank kormányzótanácsa nem változtatott csütörtöki kamatdöntő ülésén az irányadó eurókamaton.
Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom