Hirdetés
Kezdőlap Cégvilág Új igazgatók az Accent Hotels szállodáinak élén
No menu items!

Új igazgatók az Accent Hotels szállodáinak élén

Az Accent Hotels csapata két új szakemberrel bővült, Turza Tamás pedig a Cardoner Hotel igazgatójaként folytatja pályafutását.

Koós Melinda június végén vette át a Gotthard Therme Hotel & Conference irányítását, Varga Krisztián pedig mint az Aranyhomok Business-Wellness Hotel szállodaigazgatója csatlakozik a szállodalánchoz. A Dobogókőn található Cardoner Hotel csapatának vezetéséért Turza Tamás felel a jövőben.

Koós Melinda korábban a szállodával közvetlen kapcsolatban lévő szentgotthárdi városi fürdő vezetője volt, így most ismerősként tért vissza immár a Gotthard Therme Hotel & Conference igazgatójaként. Pályafutása során értékes tapasztalatot szerzett vezetői munkakörökben, többek között a Sárvári Gyógyfürdő Kft-nél, a Büki Gyógyfürdő Zrt-nél és a Zala Springs Golf Resortnál.

Varga Krisztián jelentős tapasztalatot szerzett budapesti Mercure szállodákban, az operatív vezetésben szerzett tudását július elejétől már mint az Aranyhomok Business-Wellness Hotel szállodaigazgatója fogja kamatoztatni. Célja, hogy a most megújult lobby-val és bárral működő szálloda szolgáltatásainak színvonalát még tovább emelje és magas szinten tartsa.

Turza Tamás 2023 májusában csatlakozott az Accent Hotels központi üzemeltetési csapatához, többek között kiemelt szerepet vállalt a Kenese Bay Garden Resort & Conference szálloda újranyitásának előkészítésében. Tamás a Cardoner Hotel üzemeltetésének átvételekor került a szálloda élére és viszi tovább a szálloda irányítását, mint szállodaigazgató.

Az Accent Hotels szállodaláncot az ország legvonzóbb munkaadójának választották idén a Randstad Employer Brand Research kutatása szerint a szállodákat, éttermeket és kávézókat tömörítő HORECA szektorban.

„A meglévő szakembereink fejlesztése mellett, a tapasztalt kollégák megszólítása folyamatosan frissülő szemléletet hoz a cég életébe, további lehetőséget jelent a fiatal tehetségeink felkarolására és mentorálására, amelyre még nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a jövőbeli HR stratégiánkban.”  – nyilatkozta Hirczi Anett, az Accent Hotels HR igazgatója.

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Folyamatosan gyarapodik hazánk zöld vagyona

az erdők számos funkcióval rendelkeznek, így nagy szerepe van a rekreációban is. Hazánkban az erdők turisztikai, idegenforgalmi és az egészséges sportolási szerepe is egyre inkább növekszik.

Nemzetközi dizájndíjakat nyertek a Bahart új hajói

Az új kompoknak és katamaránoknak köszönhetően a Balatonon sűrűbbé vált a menetrend, bővült a programválaszték. Csökkent a tó környezeti terhelése is.

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Az olasz piacon az Iveco 12 százalékot veszített az eredménye romlása miatt. Az UniCredit részvénye két és fél százalékkal gyengült.

A belga autósok évente közel 41 órát töltenek forgalmi dugókban – mi mennyit?

Timmermans úthasználati díjrendszer bevezetését is javasolta, a bevételt szerinte a közúti infrastruktúra és a tömegközlekedés fejlesztésére kellene fordítani.
Hirdetés

Hírek

Gyengült szerdán a forint

Az eurót délután hat órakor 393,44 forinton jegyezték a reggel hét órai 390,28 forintos állás után.

Kína drámai kamatlábcsökkentéssel pörgetné fel a gazdaságot

AKínai Kommunista Párt Központi Bizottságának közelmúltbeli ülése után komoly szándék mutatkozik, hogy a világ második legnagyobb gazdasága ismét növekedési pályára álljon.

Mi várható a héten? Adatok az államháztartásról és a fogyasztói árakról

Hétfőn teszi közzé a Pénzügyminisztérium (PM) az államháztartás központi alrendszerének június végi helyzetéről a gyorstájékoztatóját.

Tőzsde – Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Az európai kereskedési idő végén a WTI nyersolaj 1,50 százalékkal drágult a nemzetközi kereskedelemben, hordónként 79,99 dollárra, a Brent ára pedig 1,28 százalékkal nőtt, 80,64 dollárra.

Csökkenő forgalom mellett csúcsra emelkedett a BUX a héten

Szijjártó Péter külügyminiszter szerdán Bakuban jelentette be a Shah Deniz gázmező 5 százalékos részesedésének megvásárlását, a tranzakciót a harmadik negyedévben fogják lezárni.

Vegyesen alakult csütörtök reggelre a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama csütörtök reggelre az előző esti jegyzéshez képest.

Iránykereséssel, illetve kis pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kedden a BÉT részvényindexe, a BUX 1073,29 pontos, 1,55 százalékos csökkenéssel 68 385,55 ponton zárt.

Devizapiac – Vegyesen alakult hétfő reggelre a forint árfolyama

A péntek esti jegyzése alapján májust pozitív mérleggel zárta a forint, 0,3 százalékkal erősödött az euróval és a svájci frankkal szemben, és 2,0 százalékkal erősödött a dollár ellenében.

Gazdaság

Virág Barnabás: szigorú monetáris politika kell továbbra is

Az MNB azt a kamatpályát szeretné elérni, amely biztosítja az árstabilitás fenntartható elérését és a pénzpiaci stabilitást

MNB: 25 bázisponttal csökkentette az alapkamatot a monetáris tanács

A monetáris szigor pozitív reálkamat biztosításával járul hozzá a pénzügyi piaci stabilitás fenntartásához, valamint az inflációs cél fenntartható eléréséhez

A1 besorolással látta el a Moody’s az MBH Jelzálogbank jelzáloglevél-programját

A jelzáloglevelek kibocsátásával szerzett forrásokból az MBH Jelzálogbank refinanszírozási hitelt nyújt partnerbankjainak, ezáltal támogatva a főként a lakosság körében végzett jelzáloghitelezési tevékenységüket.

Hazánk az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lett

A magyarországi eredmények, amelyeket kevesebb mint két évvel a helyi iroda megalapítása után értek el, minden várakozásukat felülmúlták.