Eladó egy sziget Tahiti mellett, 900 millió forint kell hozzá

Fotók: vlad-private-islands.de

A négyhektáros csendes-óceáni magánsziget, Motu Teta fehér homokos partjaival és hűs árnyékot kínáló pálmafáival Francia Polinézia egyik apró gyöngyszeme. Ám aki egyedül szeretné élvezni a napsütést a paradicsomi környezetben, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A Csendes-óceán türkizkék hullámai közül kiemelkedő álomszigetet jelenleg 2,5 millió angol fontért, azaz mintegy 900 millió forintért árulják a vlad-private-islands.de oldalon. A négyhektáros földdarabon több luxusbungaló is épült, így a jövendőbeli tulajdonos nemcsak a családját, de akár a barátait is magával viheti saját szigetére, ahol külön személyzet ügyel a nyugalomra és a tisztaságra.

A trópusi magánsziget áramellátásáról napelemes generátorok gondoskodnak, az ivóvíz pedig tisztított esővízből kinyerhető.

A paradicsomi helyszíntől 340 kilométerre, alig egyórás repülőútra fekszik Francia Polinézia fővárosa, Papeete, ahova napi rendszerességgel érkeznek repülőjáratok Los Angelesből és más nagyvárosokból. A fővárosban rengeteg az étterem, illetve a bevásárlóközpont, az üzletekben francia és nemzetközi termékek egyaránt beszerezhetők.

Aki tehát szívesen ejtőzne egyet a Csendes-óceán habjai által nyaldosott fehér homokban a turisták tömegeitől óvott Motu Tetán, 900 millió forint ellenében megteheti.