Page 59 - Layout 1
P. 59
GASZTROVILÁG
több kistermelővel már évtizedes Az étteremmel egy egységet al-
kapcsolat köti össze a szemesi kotó Kistücsök Étterem Food &
éttermet, amelynek tulajdonosa Room szálláshelyének igazgatója
a siker másik kulcselemének csa- Csapody Balázs fia, Bence lett,
patát tartja, ahol séfek és a sze- aki azt mondja, számára már
mélyzet többsége is törzsgárda- gyermekkorától kezdve termé-
tagnak számít. szetes, hogy egyre jobban bele-
– A Kistücsök kompromisz- folyik az étteremhez kapcsolódó
szum nélküli minőségének az is feladatokba.
a garanciája, hogy az évtizedek
alatt úgy alakítottuk ki a műkö- mára már gyermekkorától kezdve tózkodás élményét. A Kistücsök
dést, hogy egy-egy terület irányí- természetes, hogy egyre jobban Deliben pedig a webáruházunk-
tásával minél több családtagunk belefolyik az étteremhez kapcso- ban is elérhető, elsősorban saját
vállaljon benne felelősséget. Így lódó feladatokba. készítésű és az étteremben is
miközben a feleségem foglalkozik – A legizgalmasabb az, hogy felhasznált különleges termelői
a munkaügyekkel és az admi- az étterem és a hotel működése élelmiszereket kínáljuk – magya-
az üzletét, a vendégeit, az nem nisztratív, elszámoltatási háttérrel, nem válik külön, ezért apával fo- rázza Csapody Bence. Aki édes-
engedi meg a színvonal hullám- a testvérem, Katalin, az éttermi lyamatosan egyeztetünk arról, apjával együtt arról is beszél,
zását, sőt igyekszik egyre maga- vendégkapcsolatokkal, amiben a hogy miként tudjuk a lehető leg- hogy miközben a Kistücsök sikere
sabbra emelni azt, mert a vendé- nagyobbik fia, Bálint is részt vesz jobban kiaknázni a szinergiákat. az egész Balaton régióban elő-
gek is erre vágynak. már. A konyha irányítása pedig A vendégek igényeit követve lét- segítette a minőségi vendéglátást,
A Kistücsök tulajdonosa, aki a Jahni Laci, húgom férjének a fel- rehozott Kistücsök Étterem Food mára eljutottunk oda, hogy igazán
kezdetektől az étterem egyéni ki- adata. & Room ugyanis több, mint egy gazdag éttermi választékból vá-
sugárzásában, a régiós ízvilágban Ezek után magától értetődő négycsillagos szálláshely: külön logathatnak az igazán ínyencek,
és a szezonális, friss alapanya- volt, hogy az étteremmel egy egy- séfszobát is létrehoztunk azért, akiknek a Kistücsök Étterem Food
gokban hitt, meggyőződéssel vall- séget alkotó Kistücsök Étterem hogy a céges csapatépítés piacát & Room egy olyan bázist jelenthet
ja, hogy minőségi ételt csak a Food & Room szálláshelyének is megcélozva bemutatófőzések- Balatonszemesen, ahonnan a
legjobb alapanyagokból lehet elő- igazgatója Csapody Balázs fia, kel, élményvacsorákkal, tematikus gasztrocsillagtúrára indulók is
állítani. Nem véletlen, hogy a leg- Bence lett, aki azt mondja, szá- estekkel is gazdagítsuk az itt-tar- mindig biztos bázisra lelhetnek.
59