Page 59 - Layout 1
P. 59

GASZTROVILÁG









































                                     több kistermelővel már évtizedes                    Az étteremmel egy egységet al-
                                     kapcsolat köti össze a szemesi                      kotó Kistücsök Étterem Food &
                                     éttermet, amelynek tulajdonosa                      Room szálláshelyének igazgatója
                                     a siker másik kulcselemének csa-                    Csapody Balázs fia, Bence lett,
                                     patát tartja, ahol séfek és a sze-                  aki azt mondja, számára már
                                     mélyzet többsége is törzsgárda-                     gyermekkorától kezdve termé-
                                     tagnak számít.                                      szetes, hogy egyre jobban bele-
                                       – A Kistücsök kompromisz-                         folyik az étteremhez kapcsolódó
                                     szum nélküli minőségének az is                      feladatokba.
                                     a garanciája, hogy az évtizedek
                                     alatt úgy alakítottuk ki a műkö-  mára már gyermekkorától kezdve  tózkodás élményét. A Kistücsök
                                     dést, hogy egy-egy terület irányí-  természetes, hogy egyre jobban  Deliben pedig a webáruházunk-
                                     tásával minél több családtagunk  belefolyik az étteremhez kapcso-  ban is elérhető, elsősorban saját
                                     vállaljon benne felelősséget. Így  lódó feladatokba.    készítésű és az étteremben is
                                     miközben a feleségem foglalkozik   – A legizgalmasabb az, hogy  felhasznált különleges termelői
                                     a munkaügyekkel és az admi-  az étterem és a hotel működése  élelmiszereket kínáljuk – magya-
            az üzletét, a vendégeit, az nem  nisztratív, elszámoltatási háttérrel,  nem válik külön, ezért apával fo-  rázza Csapody Bence. Aki édes-
            engedi meg a színvonal hullám-  a testvérem, Katalin, az éttermi  lyamatosan egyeztetünk arról,  apjával együtt arról is beszél,
            zását, sőt igyekszik egyre maga-  vendégkapcsolatokkal, amiben a  hogy miként tudjuk a lehető leg-  hogy miközben a Kistücsök sikere
            sabbra emelni azt, mert a vendé-  nagyobbik fia, Bálint is részt vesz  jobban kiaknázni a szinergiákat.  az egész Balaton régióban elő-
            gek is erre vágynak.     már. A konyha irányítása pedig  A vendégek igényeit követve lét-  segítette a minőségi vendéglátást,
             A Kistücsök tulajdonosa, aki a  Jahni Laci, húgom férjének a fel-  rehozott Kistücsök Étterem Food  mára eljutottunk oda, hogy igazán
            kezdetektől az étterem egyéni ki-  adata.          & Room ugyanis több, mint egy  gazdag éttermi választékból vá-
            sugárzásában, a régiós ízvilágban   Ezek után magától értetődő  négycsillagos szálláshely: külön  logathatnak az igazán ínyencek,
            és a szezonális, friss alapanya-  volt, hogy az étteremmel egy egy-  séfszobát is létrehoztunk azért,  akiknek a Kistücsök Étterem Food
            gokban hitt, meggyőződéssel vall-  séget alkotó Kistücsök Étterem  hogy a céges csapatépítés piacát  & Room egy olyan bázist jelenthet
            ja, hogy minőségi ételt csak a  Food & Room szálláshelyének  is megcélozva bemutatófőzések-  Balatonszemesen, ahonnan a
            legjobb alapanyagokból lehet elő-  igazgatója Csapody Balázs  fia,  kel, élményvacsorákkal, tematikus  gasztrocsillagtúrára indulók is
            állítani. Nem véletlen, hogy a leg-  Bence lett, aki azt mondja, szá-  estekkel is gazdagítsuk az itt-tar-  mindig biztos bázisra lelhetnek.

                                                                                                              59
   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64