Hirdetés
Kezdőlap Cégvilág Tovább terjeszkedne Magyarországon a Pizza Hut
No menu items!

Tovább terjeszkedne Magyarországon a Pizza Hut

Fotók (forrás: Pizza Hut Magyarország/AmRest)

Bár a vendéglátóipart megtépázta a világjárvány, a Pizza Hutnak mégis sikerült megerősödve átvészelni ezt az időszakot. Idén megnyílt az lánc első magyar franchise étterme, a cél pedig újabb és újabb egységek nyitása partneri franchise rendszerben.

„Az utóbbi években szignifikánsan átalakult a Pizza Hut üzletpolitikája, a járvány miatt a helyben fogyasztás helyett megerősödött a házhoz rendelés, most, 2023 végén ott tartunk, hogy a házhoz rendelés mértéke folyamatosan nő. Jelenleg 25 Pizza Hut étterem van Magyarországon, a terv pedig a folyamatos terjeszkedés franchise rendszerben.” – mondta el Kozák Miklós, a Pizza Hut Magyarország igazgatója.

2023. júniusában, Szegeden nyitott meg az első partner franchise rendszerben működő Pizza Hut. A franchise program lényege, hogy az AmRest – a Pizza Hut éttermeket üzemeltető nagyvállalat – bevált üzleti modellt, stabil infrastrukturális hátteret, marketinget, dizájnt tud biztosítani a partnereknek. A Pizza Hut erre dedikált szakembere, Buka Péter franchise menedzserként folyamatosan a partnerek munkáját segíti, tréninget tart, tanácsot ad, hogy minden a márka előírásai szerint működjön és a megszokott minőséget tudják biztosítani a vendégeknek. 

Azoknak éri meg egy ilyen partner franchise rendszerben pizzériát nyitni, akik egy jól ismert márkába szeretnének pénzt fektetni, nem akarnak a márkaismertségre költeni vagy nem szeretnének egy teljesen új koncepciót kitalálni. 

„Egy világmárka erejét és bevált üzleti koncepciót kap a partnerünk, aki belevág egy Pizza Hut-étterem megnyitásába. Világszerte több, mint 100 országban, több, mint 19 000 ezer Pizza Hut étterem üzemel, mindegyik hasonlóan működik, folyamatos termékinnovációval, megbízható alapanyag-ellátottsággal és biztos háttérrel. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb egy bevált üzleti modellel éttermet nyitni, mint önerőből kitalálni egy teljesen új koncepciót, majd azt megvalósítani. Ez egy folyamatosan fejlődő márka, a termékfejlesztés mellett, marketingspecialisták, trendeket, fogyasztói igényeket monitorozó szakemberek is gondoskodnak arról, hogy a Pizza Hut vezető márka maradjon – ez a franchise rendszerünk fontos hozzáadott értéke.” – mondta el Buka Péter, a Pizza Hut franchise menedzsere.

Az AmRest a franchise étterem megnyitása után is segíti a partnereit. Harminc éves étterem-üzemeltetési tapasztalattal a hátuk mögött, háttértámogatást, tréningeket, folyamatos tanácsadást biztosítanak az az új éttermek tulajdonosainak és alkalmazottainak is, és rugalmasan kezelik a tulajdonos igényeit az étterem kialakításától kezdve a kínálat meghatározásáig.

„Jelen pillanatban franchise rendszerben képzeljük el a növekedést. A vállalat hosszú távú tervei között szerepel a Pizza Hut-éttermek országos terjeszkedése, hiszen sokkal többet bírna el a piac. Jelenleg legalább 50 ezres lakosságú településeken nyitnánk új üzletet, de ez még változhat, talán a 30 ezer fős város is megfelelő lehet, mert fontos számunkra a márkalefedettség és a jó elérhetőség országszerte.” – mondta Kozák Miklós.

Elektromos cégautó vásárlás, flottaüzemeltetés. Szakmai konferencia konzultációs lehetőséggel 2024 március 21.-én. A 30 milliárdos kerettel megnyíló, elektromos cégautó beszerzést támogató pályázattal kapcsolatos információk, tanulságok. A KKV-ék számára is egyre meghatározóbb, már hatályos ESG törvény cégautó üzemeltetésre vonatkozó kérdésköre, az elektrifikáció rövid és hosszútávú hatásainak bemutatása.
További információ: https://azuzletkonferenciakozpont.hu

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Nekik sikerült? – Kilakoltatások elkerülése Bécsben

Az osztrák főváros lakásügynökségénél külön csapat, úgynevezett case managerek foglalkoznak a rossz szociális helyzetben lévő, jelentős lakbérhátralékot felhalmozó bérlőkkel.

Cél a felső tízezer – Családi vagyonkezelési szolgáltatás

Családi vagyonkezelési szolgáltatást indított az Apelso Trust bizalmi vagyonkezelő. A társaság által kezelt vagyon a Dialóg Alapkezelő megvételével mintegy 234 milliárd forinttal, 250 milliárd forintra emelkedett.

Nemzeti ünnep miatt a tokiói börze zárva

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján,

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Az AutoWallis stratégiai célja, hogy az évtized végére a régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljon.

Hírek

Nemzeti ünnep miatt a tokiói börze zárva

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján,

Erősödés a vezető ázsiai piacokon, a Nikkei rekordszinten zárt

 Elemzők szerint a japán részvények drágulása mögött elsősorban a japán jegybank (BoJ) rendkívül laza monetáris politikája áll, ami lényegében negatív szinten tartja a diszkontrátát,

Őrült autóóriások Pesten: jön a Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party

A Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party megérkezik Budapestre is!

A magyar tőzsde követte az európai trendet

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 59,14 pontos, 0,09 százalékos csökkenéssel, 65 940,94 ponton zárt kedden.

Speciális étrenddel a klimax ellen

Habár nem teljesen szünteti meg a tüneteket és a kapcsolódó betegségek kialakulásának kockázatát, az időben elkezdett életmódváltás késleltetheti a megjelenésüket, javítva a változókori nők életminőségét.

Devizapiac – Gyengült a forint reggel

A hétfő kora esti szintekhez képest gyengült a forint a főbb devizákkal szemben kedden reggel a bankközi devizapiacon.

Alacsony forgalommal, új csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 230,33 pontos, 0,35 százalékos emelkedéssel, 66 000,08 ponton, történelmi csúcson zárt hétfőn.

Erősödött a forint árfolyama reggelre

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Gazdaság

Lassult az euróövezeti infláció

Az euróövezeti éves infláció 2,8 százalékra lassult januárban a decemberi 2,9 százalékról - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat végleges adatként csütörtökön.

Mennyi? Annyi: a bruttó átlagkereset 655 600 forint volt

A nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 391 800, a kedvezményeket figyelembe véve 405 600 forintot ért el.

Több pénzmosásgyanús esetre milliós bírság

Az MNB 10-10 millió forint bírságot szabott ki az Erste Bankra és az MBH Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozási kockázatok azonosítása, kezelése és megfelelő eljárásokkal, kontrollokkal való csökkentése terén feltárt hiányosságok miatt.

Az EKB kamatdöntését befolyásolja majd az új inflációs előrejelzés

Christine Lagarde, az EKB elnöke az ülést követő sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az Európai Központi Bank Kormányzótanácsa szerint egyelőre korai lenne beszélni a monetáris politika enyhítéséről.