Hirdetés
Kezdőlap Pénzvilág A Zeina Hotels menedzser study tour a sikeres szezonért
No menu items!

A Zeina Hotels menedzser study tour a sikeres szezonért

A Zeina Hotels (Continental Hotel Budapest, a Boutique Hotel Budapest és a Prestige Hotel Budapest) felső és középvezetői a közelmúltban tartott mallorcai szakmai tanulmányúttal, study tourral zárták le a sikeres 2023-as évet, indították a 2024-es üzleti esztendőt.

„Mallorcán, a pihenés és a szállodáink szakemberei közötti szakmai konzultáció mellett, a megszokott munkakörnyezetből kilépve, a spanyolországi tapasztalatszerzés is fókuszba került a közelmúltban lezajlott study touron. Ami már csak azért is hasznos volt, mert ahogyan már itthon is érződik, Mallorcán is látszott, hogy a pandémia után több tekintetben is új hangsúlyok jelentek meg a vendégek elvárásaiban. Ezért is volt értelme annak, hogy miközben a Covid előtti években mindig magyarországi helyszíneken tartottuk a hasonló összejöveteleket, most a szállodáink felső és középvezetőivel egy nemzetközileg rendkívül sikeres desztinációra utazva beszéltük át a jól sikerül tavalyi esztendő eredményeit és a 2024-es stratégiát”- fejtette ki Géher Zoltán a Zeina Hotels brand managere, a Continental Hotel Budapest szálloda igazgatója.

A mallorcai kirándulás során a Continental Hotel Budapest, a Boutique Hotel Budapest és a Prestige Hotel Budapest szakemberei az elmúlt évek tapasztalatainak ismertetése mellett az új ötleteiket is megosztották a vendégélmény további javítása, a munkafolyamatok hatékonyságának növelése és a piaci pozíció erősítése érdekében.

Ennek kapcsán egyértelművé tették, hogy a 2024-es sikerhez is elengedhetetlen, hogy a szállodalánc minden tagjának és minden részlegének kiemelkedően kell teljesítenie, miközben az elkötelezett munka mellett a kreatív, újító ötletekre is szükség van.

é.m.z.

 

Hirdetés
Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Sikeres volt a zöldenergiáról szóló online konzultáció

Mint írták, a világban gyors energetikai fejlődés, komoly fordulat zajlik, ami újabb ipari forradalomnak is hívható.

Figyelem! – Hétfőig kell a negyedéves áfát bevallani

Jelentős adminisztrációs könnyítés továbbá, hogy a bevallást az eÁFA-rendszerben benyújtóknak nem kell az összesítő nyilatkozaton is adatot szolgáltatni, azaz mentesülnek az áfabevallás M lapja kitöltése alól.

Heti várható – Kamatdöntő ülést tart a jegybank, munkaerőpiaci adatok

Januárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 605 100 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 416 600 forint volt.

Made in America nagy bajban van – az ok hasonlít a magyarországihoz

A német Külkereskedelmi Kamara (AHK) legutóbbi felmérésében az USA-ban működő német vállalatok a szakképzett munkaerő hiányát nevezték meg a legfőbb kockázatként.
Hirdetés

Hírek

Indexemelkedéssel zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Az európai gyűjtőindexek az év eleje óta több mint négy százalékkal emelkedtek, az euróövezeti kilenc százalékkal.

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön

Pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kedden az OTP-részvények ára 670 forinttal, 3,79 százalékkal 17 030 forintra esett, forgalmuk 8,5 milliárd forintot tett ki.

A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulat hatására esett a BUX

A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulat hatására, magas forgalom mellett, elsősorban az OTP, valamint a Richter és a Mol gyengülése miatt esett a BUX-index.

BÉT – Enyhe emelkedés várható a nyitásban

A BUX pénteken 84 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt.

BÉT – Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 84 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.

Az Amerikából érkezett kedvező makrogazdasági adat hatására csúcson a BUX

BUX 1027,91 pontos, 1,56 százalékos emelkedéssel, 66 839,15 ponton, történelmi csúcson zárt szerdán.
Hirdetés

Gazdaság

Az emberek már kevésbé félnek a kriptovalutától, pedig van miért

Egyes elemzők a bitcoin közelmúltbeli 70 000 dollár feletti emelkedését annak jeleként értékelik, hogy a befektetők nem foglalkoznak a hivatalos figyelmeztetésekkel.

Tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban

A részvényalapokhoz 9,2 milliárdnyi tőke áramlott. Az árfolyammozgások tovább segítettek, így 4,8 százalékos növekedés történt a kategória vagyonában az elmúlt hónapban.

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak

A magán-nyugdíjpénztári alapok hasonlóan teljesítettek, mint az önkéntes pénztári portfóliók. A legkockázatosabb növekedési alapok árfolyama emelkedett a legnagyobb mértékben 2,7-5,1 százalék között.

Ami sok, az sok: Nagy Márton behívatta a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőit

A tárcavezető a rendkívüli egyeztetésen megállapította, hogy Magyarországon az üzemanyagok ára a régiós átlagnál magasabb.