Kezdőlap Hirdetés Ezek a legjobb csapatépítő programok idén őszre
No menu items!

Ezek a legjobb csapatépítő programok idén őszre

A csapatépítők remekül összekovácsolják a társaságot, hogy később a munkakörnyezetbe visszatérve meg hatékonyabban működhessenek együtt. Milyen csapatépítő programokat érdemes szervezni idén az őszi időszakra? Mutatjuk a legjobb ötleteket!

1. Kirándulás a csodálatos őszi természetben

Kevés szebb látvány létezik a milliónyi színbe burkolózott őszi természetnél, ezért húzzunk bátran túrabakancsot kollégáinkkal, és vágjunk bele a népszerű kirándulóhelyek felfedezésébe. A kirándulás a legjobb csapatépítő programok közé tartozik, hiszen kötetlenül beszélgethetünk munkatársainkkal, miközben minden egyes másodpercben gyönyörködhetünk a színes falevelekkel teli természetben.

TIPP: Válasszunk könnyebb túraútvonalat, hogy a csapat összes tagja kényelmesen tarthassa a lépést. Kerüljük az emelkedőkkel teli túrákat, hogy a kirándulás valóban élményt jelentsen, ne pedig extrém kihívást. 1-2 óránként álljunk meg egy-egy szünetre is, hogy egy kis elemózsiát magunkhoz véve újult erővel folytathassuk a tervezett utunkat.

2. Borkóstolás

Hazánkban 22 borvidék található, és mindegyik tökéletes csapatépítő programok helyszíneként szolgál. Akár az egri, a tokaji vagy éppen a mátrai borvidéket vesszük célba, a finom borok és a színvonalas szórakozási lehetőségek garantáltak. Számos pincészet pedig nemcsak magas szintű gasztronómiai élményt kínál, hanem még a borbirtokok bejárását is lehetővé teszi, ahol még többet megtudhatunk a híres magyar szőlőfajtákról, borokról és földekről.

3. Halloweeni tökfaragás

Ha igazán kreatív és mókás programot keresünk, akkor a közös halloweeni tökfaragásnál keresve sem találnánk jobbat. A társaságot kisebb csoportokra oszthatjuk, és a sütőtököket és faragóeszközöket kiosztva máris indíthatjuk az izgalmas versenyt. Ez a program azért is kiváló, mert a kézzelfogható végeredménynek köszönhetően mindenki számára sikerélményt szerez, emellett egészséges versenyszellemet is teremt a csoportok között.

4. Az iroda őszi színekbe öltöztetése

Szintén egy fantáziadús program, amely kreativitást és mókás ötletelést igényel. Legyen szó kisebb vagy nagyobb irodáról, egy kis dekoráció mindig feldobja a hangulatot, és sokkal jobb érzés lesz legközelebb visszatérni a munkahelyre. Ezt a csapatépítőt akár az egyik rövidített munkanap után is megtarthatjuk, hogy még azok is szívesen maradjanak, akik munkaidőn kívül nem feltétlenül vennének részt benne.

5. Gyümölcsszedés

Egy kis fizikai munka soha nem árt, de egy csapatépítőn persze nem kell túlzásba esni. Szüretelés közben pedig megkóstolhatjuk a finomabbnál finomabb szőlőket és almákat, így még gasztronómiai szempontból sem járunk rosszul. Az összegyűjtött gyümölcsökből később lekvárt és befőttet is készíthetünk, hogy valódi eredménye legyen a munkánknak. Az így készült finomságokból pedig otthonra is jutni fog mindenkinek.

6. Közös főzés

Ősszel a káposztás és diós, illetve sütőtökös és fahéjas finomságok vannak terítéken, amelyeket kollégáinkkal együtt is elkészíthetünk. A közösen készített ételek pedig igazán összehozzák a csapatot, hiszen mindenki hozzátesz valamit a végeredményhez – ha mást nem is, legalább egy csipetnyi sót. Válogassunk őszi vagy akár téli ételeket is, amelyek közül szabadon választhatnak a csoportok. A szorgos sütés-főzés után pedig jöhet a puding próbája, az evés.

7. Városnézés

Ősszel egészen új arcukat mutatják a városok, ezért ha könnyedebb csapatépítő programot szeretnénk szervezni, ezzel garantált a siker. Ha igazán profin szeretnénk összehozni, akkor idegenvezetőt is felkérhetünk, hogy minél többet megtudjunk a helyi kultúráról és nevezetességekről. Rossz idő esetén pedig bármikor behúzódhatunk egy közeli kávézóba vagy étterembe, hogy ott folytassuk a beszélgetést.

Ha idén őszre igazán szórakoztató csapatépítő programot keresünk, a fenti ötletekkel nem lőhetünk mellé. A lényeg, hogy a csapatépítés valóban a kikapcsolódásról és egymás megismeréséről szóljon, így a munkával kapcsolatos témákat és koncepciókat mindenképpen kerüljük. Töltsük az időnket felszabadultan kollégáinkkal, hogy a jövőben a munka még gördülékenyebben menjen, és végül mindenki profitáljon a csapat építéséből.

Rezsicsökkentés a cégautóhasználatban. NAV, a GDPR, ESG, NAIH megfelelés a gyakorlatban. A hagyományos, a hibrid és az elektromos autók erőssége és gyengéje? Ezt is megtudhatja AzÜzlet hagyományos Cégautó és flotttakonferenciáján.

2023 május 30. Airport Hotel Budapest **** superior

További információ és jelentkezés »»

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Bomba lehetőségeket rejt még az élelmiszeripar az agrárminisztérium szerint

A kormány hatalmas lehetőségeket lát az élelmiszeriparban, ezért emelte...

Igazi áttörés az online számláknál

Napokon belül a kétmilliárdot is eléri a jelentősen növekvő...

Szép kártya last minute

Szinte már csak óráik vannak a SZÉP-kártyásoknak arra, hogy...

Rezsicsökkentési tippek otthonra, a német szakminisztériumtól

A német Szövetségi Gazdasági és Éghajlatvédelmi Minisztérium közzé tette...

Hírek

Külföldi kézben lévő, hazai biogázüzemet vásárol fel a Mol

A Mol megállapodást kötött a BayWa AG-vel a Szarvasi Biogázüzem megvásárlásáról. A hulladékfeldolgozó létesítmény szerves hulladékot használ villamos energia és hő előállítására, kapcsolt energiatermeléssel, körülbelül 4 megawatt elektromos csúcskapacitással - közölte a Mol.

Drágultak az üzemanyagok: ezek az árak a hosszú hétvégére

Ma tovább emelkedtek a hazai üzemanyagárak: a benzin bruttó 8 forinttal, a gázolaj pedig bruttó 4 forinttal drágult.

Idén jobban fizet a diákmunka

Az eddig meghirdetett nyári diákmunkákra a mezőgazdaságban átlagosan 1400 forintos órabért kínálnak, gyártási, logisztikai, vendéglátási és kereskedelmi feladatok ellátása során 1600-1750 forint az órabér, üzleti kiszolgáló központokban, call centerekben vagy IT-területen pedig 2000 forint felett lehet keresni - derült ki az ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet felméréséből.

Az ementáli sajtot nem hagyják kisajátítani

A svájci sajtgyártók azt szeretnék, ha az Emmentaler (magyarul ementáli) nevet kizárólag az ő sajtkülönlegességükre használnák. Az uniós bíróság most elutasította ezt a kérelmet.

Véleményezte a 2024-es büdzsé tervezetét a Költségvetési Tanács

A Költségvetési Tanácsnak (KT) a Magyarország 2024-es központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat tervezetének hitelességére és végrehajthatóságára nézve nincsenek alapvető ellenvetései - közölte a tanács.

Felfüggesztik a kamionstopot éjszakára a pünkösdi hétvégén

Felfüggesztik a kamionstopot éjszakára a pünkösdi hétvégén - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium.

Újabb drágulás jön, péntek előtt érdemes tankolni

Péntektől tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak: a benzin esetében a változás mértéke bruttó 8 forint, a gázolaj ára pedig bruttó 4 forinttal emelkedik.

A tatai Platán Gourmet nyerte el az Év étterme díjat

A tatai Platán Gourmet nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi - Dining Guide Év étterme díjat.

Gazdaság

Igazi áttörés az online számláknál

Napokon belül a kétmilliárdot is eléri a jelentősen növekvő online számlák száma. Ezt Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára mondta az MTI-nek....

Szép kártya last minute

Szinte már csak óráik vannak a SZÉP-kártyásoknak arra, hogy május végéig elköltsék az október közepéig megkapott pénzüket, különben elvész a kedvezményük, és júniustól már...

MNB: számos kihívással néz szembe a betétbiztosítási rendszer

Az európai betétbiztosítási rendszer a nemzetközi válságok mellett számos szabályozási kihívással is szembenéz - mondta Kandrács Csaba, a jegybank alelnöke az Európai Betétbiztosítók Fórumának (European Forum of Deposit Insurers, EFDI) budapesti nemzetközi konferenciáját megnyitó beszédében.

MNB: romlott a nemzetközi pénzügyi környezet, de a magyar bankrendszer stabil

Nemzetközi szinten romlott a pénzügyi környezet az amerikai bankcsődök miatt, ugyanakkor Magyarországon a bankrendszer sokkellenálló képessége erős, a pénzintézetek helyzete stabil - mondta Dancsik Bálint, a Magyar Nemzeti Bank főosztályvezetője a jegybank legfrissebb Pénzügyi stabilitási jelentését ismertetve.