Hirdetés
Kezdőlap Gazdaság Munkaerő megtartás egészségmegőrzéssel és wellnessel
No menu items!

Munkaerő megtartás egészségmegőrzéssel és wellnessel

Mivel a vállalatok két legnagyobb HR kihívása 2024-ben is a jól képzett munkaerő megtartása és az új szakemberek toborzása, a hévízi Hotel Európa Fit****superior egészen újszerű ötlettel, a kellemest a hasznossal összekötő szolgáltatási kínálat megalkotásával segíti vállalati partnereit e cél elérésében.

A mai, dinamikus munkaerőpiaci környezetben, ahol a megfelelő bér, a rugalmasság, a home office lehetősége, valamint a vonzó vállalati kultúra és csapatszellem már alapelvárás, a vállalatoknak új módszereket is találniuk kell a munkavállalók megnyerésére, hosszú távú elköteleződésének megőrzésére.

És mivel a minőségi szabadidő, valamint az egészség olyan érték, amelyek hiánya pénzzel nehezen pótolható, a két évtizedes, magas szintű gyógy- és wellness tapasztalatokkal rendelkező Európafit csapata olyan összetett szolgáltatási csomagokat állított össze, amelyek nagyban segíthetik a vállalati partnerek munkaerő megtartására és az egészségmegőrzésére vonatkozó erőfeszítéseit.

Magyarország egyik vezető egészséghoteljeként az Európafit nem csupán a pihenést és a kikapcsolódást kínálja partnereinek: olyan komplex kínálatot biztosít, amelyek a munkavállalók fizikai és mentális egészségének megőrzéséhez is hozzájárulnak. Ennek része a közelmúltban teljesen felújított szálloda többféle szobatípusai közötti választási lehetőség éppúgy, mint a legkülönfélébb wellness élmények, valamint a családjukkal érkező munkavállalók gyermekeinek szóló animációs programok is, és az egyedülálló gyógyszolgáltatások és szakrendelések, amelyek a tradicionális hévízi kezeléseket is hatékonyan egészítik ki.

A Hotel Európa Fit****superior által a céges partnereinek nyújtott kínálat alap változata az az üdülési lehetőség, amelynek keretében a munkavállaló akár a családjával partneri áron érkezhet

A következő céges ajánlat azoknak szól, akik a Európafit professzionális üzleti szolgáltatásait szeretnék igénybe venni konferencia, vagy más üzleti esemény megszervezése, csapatépítés, vagy akár egy üzleti tárgyalás kapcsán. Ez esetben különféle termek, professzionális technikai háttér, ínyenc gasztronómia vagy éppen a céges rendezvények sláger elemének számító fitKitchen élménykonyha nyújt exkluzív lehetőséget a wellness szolgáltatások mellett, az egyedi elképzelések megvalósítása mentén, egyedi árakon.

Az igazi különlegesség a harmadik szolgáltatáscsomag, amely a Hotel Európa Fit vadonatúj Vitalium Medical Centre magánegészségügyi központjának szolgáltatásaival kombinálja a szálloda hagyományos wellness élményeit. Érkezzenek a céges partnerek – mondjuk egy konferencia kapcsán –  csoportosan, vagy egyénileg, a többféle szakrendeléssel, vérvételi centrummal, ultrahang-diagnosztikával és egynapos sebészeti műtővel rendelkező egészségközpontban az ott-tartózkodás ideje alatt az egyszeri ellátásra és menedzserszűrésre egyaránt lehetőség nyílik. Sőt, a rendszeres vállalati egészségügyi juttatásként adható egészségbérlettel a munkaadó hosszútávon is jelezheti, milyen fontos számára a kolléga munkája és egészsége.

A Európafit partnerprogramjának különlegessége ráadásul nemcsak az egyes csomagok tartalmában rejlik, hanem abban is, hogy ezek elemei a hagyományos gyógy- és wellness élményekig egyesével is kombinálhatók is.

Kocsis Erika

Hirdetés
Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Sikeres volt a zöldenergiáról szóló online konzultáció

Mint írták, a világban gyors energetikai fejlődés, komoly fordulat zajlik, ami újabb ipari forradalomnak is hívható.

Figyelem! – Hétfőig kell a negyedéves áfát bevallani

Jelentős adminisztrációs könnyítés továbbá, hogy a bevallást az eÁFA-rendszerben benyújtóknak nem kell az összesítő nyilatkozaton is adatot szolgáltatni, azaz mentesülnek az áfabevallás M lapja kitöltése alól.

Heti várható – Kamatdöntő ülést tart a jegybank, munkaerőpiaci adatok

Januárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 605 100 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 416 600 forint volt.

Made in America nagy bajban van – az ok hasonlít a magyarországihoz

A német Külkereskedelmi Kamara (AHK) legutóbbi felmérésében az USA-ban működő német vállalatok a szakképzett munkaerő hiányát nevezték meg a legfőbb kockázatként.
Hirdetés

Hírek

Indexemelkedéssel zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Az európai gyűjtőindexek az év eleje óta több mint négy százalékkal emelkedtek, az euróövezeti kilenc százalékkal.

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön

Pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kedden az OTP-részvények ára 670 forinttal, 3,79 százalékkal 17 030 forintra esett, forgalmuk 8,5 milliárd forintot tett ki.

A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulat hatására esett a BUX

A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulat hatására, magas forgalom mellett, elsősorban az OTP, valamint a Richter és a Mol gyengülése miatt esett a BUX-index.

BÉT – Enyhe emelkedés várható a nyitásban

A BUX pénteken 84 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt.

BÉT – Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 84 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.

Az Amerikából érkezett kedvező makrogazdasági adat hatására csúcson a BUX

BUX 1027,91 pontos, 1,56 százalékos emelkedéssel, 66 839,15 ponton, történelmi csúcson zárt szerdán.
Hirdetés

Gazdaság

Az emberek már kevésbé félnek a kriptovalutától, pedig van miért

Egyes elemzők a bitcoin közelmúltbeli 70 000 dollár feletti emelkedését annak jeleként értékelik, hogy a befektetők nem foglalkoznak a hivatalos figyelmeztetésekkel.

Tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban

A részvényalapokhoz 9,2 milliárdnyi tőke áramlott. Az árfolyammozgások tovább segítettek, így 4,8 százalékos növekedés történt a kategória vagyonában az elmúlt hónapban.

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak

A magán-nyugdíjpénztári alapok hasonlóan teljesítettek, mint az önkéntes pénztári portfóliók. A legkockázatosabb növekedési alapok árfolyama emelkedett a legnagyobb mértékben 2,7-5,1 százalék között.

Ami sok, az sok: Nagy Márton behívatta a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőit

A tárcavezető a rendkívüli egyeztetésen megállapította, hogy Magyarországon az üzemanyagok ára a régiós átlagnál magasabb.