Kezdőlap Női vonal Polgári Erika a természetre alapozta az üzletét
No menu items!

Polgári Erika a természetre alapozta az üzletét

Kevés vállalkozásnak adatik meg, hogy tulajdonosa a saját személyiségével hitelesíti termékeit. Ha valaki egy kicsit is elmélyed Polgári Erika és az általa 2011-ben alapított NaturComfort Kft. történetében, azonnal világos lesz, hogy a természet gyógyító erejében hinni több mint egy üzleti vállalkozás. Az maga az egészséges, tudatos életmód. 

De ahhoz, hogy az üzletasszony meghazudtolja az életkorát – állítólag 61 éves nagymama -, több minden másra is szüksége van. Elsősorban olyan aktivitásra, aminek a gyógyító, szellemileg és fizikailag is frissen tartó hatása mindenki előtt ismert, aki fölkelt már a fotelből, és rendszeres testmozgásra váltott. 

Én szeretem a természetet, sokat kirándulok, és rendszeresen járok biciklizni. Sőt, salsát és flamencót is tanulok, ahol még 70 év feletti párok is vannak. Rengeteg értéket hoztam otthonról, de két dolog van, ami jelentősen meghatározta, hogy mivel foglalkozom ma. A külsőnkre, illetve az egészségünkre való igényességet és a szorgalmas munkavégzés szeretetét már a szülői házban megtanultam” – mondja Polgári Erika, a cég alapítója és tulajdonosa, életmód tanácsadó 

Ő a rendszeres fizikai aktivitás mellett a természet gyógynövényeinek erejét használja ahhoz, hogy mindennapjaiban fitt és kiegyensúlyozott legyen. Azokat a termékeket, amelyek forgalmazására alapította meg vállalkozását, hogy minél többen tudják ezekkel könnyebbé tenni az életüket. Nemcsak az ötvenen túli korosztályok küzdenek ízületi és gerincbántalmakkal, gyulladásos panaszokkal, különféle mozgáskorlátozottsággal, hanem a fiatalabbak is, akiket a munkájuk inaktív életre kényszerít, vagy akikben kevés az ambíció, hogy az okostelefont természetjárásra vagy sportra cseréljék. A tapasztalat azonban azt mondatja Polgári Erikával, hogy a legjobb befektetés a betegségek megelőzésére koncentrálni, és akkor gondoskodni a szervezet számára fontos ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek szedéséről, amikor még nincsenek fájdalmas panaszok. A tulajdonos asszony azt tanácsolja, hogy ne sok terméket, sokféle étrend-kiegészítőt szedjen az ember, hanem találja meg azt az egy-kettőt, ami igazán beválik, viszont azokat fogyassza rendszeresen. Ő az immunrendszer erősítésére teljesen természetes, gombás termékeket és hatékonyan felszívódó, liposzómás C-vitamint javasol, amelyek jótékony hatását már számos kutatás bebizonyította. 

A természet gyógyító erejébe vetett hit Polgári Erika számára egyfajta küldetéstudatot is jelent. Miért ne élhessen más is teljes életet, ha a Jóisten megalkotta a füvekben és a fákban a természet patikáját? A nyíregyházi székhelyű NaturComfort Kft. Magyarországon termesztett gyógynövényekből készíti a kiemelkedően magas minőségű termékeit. Amelyek rendkívüli gyógyhatásukat annak is köszönhetik, hogy a hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazzák. A készítményeket a Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával hozzák forgalomba. Elkötelezettek amellett, hogy valóban hatékony, természetes alapanyagokból készült balzsamokat, krémeket, vitaminokat, étrend-kiegészítőket, teákat és olajakat kínáljanak a vásárlóknak. Bő tíz évvel ezelőtt az első saját termékük, a Magyar Családi Balzsam Érték és Minőség Nagydíjas lett, és ez jelezte, hogy törekvéseik jó irányba tartanak. A balzsam továbbfejlesztett változata, a Magyar Családi Balzsam Esszencia 2021-ben szintén elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat. 

A természet gyógyító erejére alapított vállalkozás természetesen az üzleti világhoz kapcsolja a céget, hiszen a termékek értékesítéséből tudja magát fenntartani, de a NaturComfort Kft. különös hangsúlyt helyez arra, hogy ezt emberi módon tegye. Ezért különleges és egyedülálló telemarketing szolgálatot alakítottak ki. Az itt dolgozó munkatársaknak az értékesítéssel egyenrangúan fontos, hogy a telefon másik végén lévő vásárlójukkal elbeszélgessenek, meghallgassák a panaszait, mint egy bensőséges barát,  és tanácsot adjanak, mert mindenkinek az az érdeke, hogy a betegek megkönnyebbüljenek. Ezért törődést, odafigyelést, segítő kapcsolatot is nyújtanak. A termékeik hatékonyságának az a legörvendetesebb visszaigazolása, amikor fájdalmuk enyhüléséről számolnak be az emberek. 

A másokon való segítést a cégtulajdonos ennél konkrétabb formában is rendszeresen gyakorolja. Polgári Erika évek óta támogatója a nyíregyházi NB I A csoportban szereplő kosárlabdacsapatot, a helyi Állatbarát Alapítványt. Küldött ajándékot a Nagykállói Kórház és a Vöröskereszt Anyaotthon dolgozóinak, a szolnoki mozgássérültek egyesületének, mentősöknek, rendészeti sportegyesületnek, a felnövekvő generáció minőségi oktatását szolgáló Alkalmazott Oktatástannak. A legjobban saját termékeivel tud segíteni: több mint 1500 felnőtt és utánpótlás sportoló, valamint számtalan nyugdíjas és nyugdíjasklub kapott már a NaturComfort Kt.-től ajándékcsomagot szerte az országban. 

Szikora Katalin 

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Szlovákiában is visszavonták a Novis Biztosító engedélyét

A Szlovák Nemzeti Bank június 5-i hatállyal visszavonta a pozsonyi Novis Biztosító engedélyét. A társaságnak a Magyar Nemzeti Bank már négy éve megtiltotta életbiztosításai magyarországi forgalmazását.

Kőbe vési a kormány az értékpapírügyletek tranzakciós illetékét

A parlamentnek benyújtott adótörvénycsomagból kiderül, hogy olyan ideiglenesnek mondott...

Államháztartás: hét éve nem látott májusi hiány

Május végéig az államháztartás központi alrendszere 2763,3 milliárd forintos hiánnyal zárt. Az ötödik hónapban 53,6 milliárd forint volt hiány, ami az elmúlt hét év legalacsonyabb május havi hiánya - közölte a Pénzügyminisztérium.

Van egy ország, amely kisegítheti Kínát a gazdasági bajból

A kínai gazdasági fellendülés a jelek szerint meglehetősen ingatag lábakon áll, a népköztársaság külkereskedelme ugyanis drasztikusan visszaesett. Van azonban egy ország, amely túlsegítheti a bajokon.

Hírek

Szlovákiában is visszavonták a Novis Biztosító engedélyét

A Szlovák Nemzeti Bank június 5-i hatállyal visszavonta a pozsonyi Novis Biztosító engedélyét. A társaságnak a Magyar Nemzeti Bank már négy éve megtiltotta életbiztosításai magyarországi forgalmazását.

Új elektromos köztisztasági járművek állnak szolgálatba Budapesten

Hat új elektromos köztisztasági célgép áll szolgálatba Budapesten - közölte a Budapesti Közművek keretében önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió.

Orbán Viktor: megkezdtük a felkészülést az uniós elnökségre

Orbán Viktor miniszterelnök és kormányának tagjai szerdán részt vettek a 2024. második félévi magyar EU-elnökség tanácsi formációit elnöklő miniszterek felkészítő fórumán a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Stratégiai megállapodást írt alá a HEPA és a Digitális Kereskedelmi Szövetség

Stratégiai megállapodást írt alá a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) és a Digitális Kereskedelmi Szövetség (DKSZ) a magyar e-kereskedők export hajlandóságának és külpiacra lépésének fejlesztése érdekében.

Ezzel pazarolják el a magyarok a legtöbb időt a munkahelyen

Ahogy egyre többünk munkája kapcsolódik szorosan az internethez, egyre...

Az EU lépni akar, hogy az embercsempészek ne reptessék a migránsokat

Az Európai Bizottság új intézkedéseket javasolt annak érdekében, hogy visszaszorítsa a fuvarozás egyre növekvő, bűnözői hálózatok általi visszaélésszerű használatát az EU-ba irányuló irreguláris migráció elősegítésére.

Földrengés volt Horvátország magyar határhoz közeli részén

Földrengés volt kedd hajnalban, 4.14 órakor Horvátországban 3,3-as magnitúdóval, Eszék közelében, a magyar határtól 10 kilométerre - közölte a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium.

Elindult Az Év Felelős Foglalkoztatója pályázat

Idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg évek óta nagysikerű Az év felelős foglalkoztatója díj pályázatát az OFA Nonprofit Kft. - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM).

Gazdaság

Kőbe vési a kormány az értékpapírügyletek tranzakciós illetékét

A parlamentnek benyújtott adótörvénycsomagból kiderül, hogy olyan ideiglenesnek mondott terheket is állandóvá tesz a kormány, amelyeket az extraprofitadó részeként eredetileg csak 2022-re és 2023-ra...

Egyhangúlag döntött a kamatkondíciókról a monetáris tanács májusban

Ellenszavazat nélkül döntött a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa május végi ülésén az alapkamat 13,0 százalékon tartásáról, az egynapos jegybanki fedezett hitel kamatlábának 100 bázispontos csökkentéséről 19,50 százalékra és az egynapos jegybanki betét kamatlábának 12,50 százalékon tartásáról a szerdán közölt rövidített jegyzőkönyv szerint.

Ezek a megtakarítások úszhatják meg az új 13%-os adót

Mivel az szja-törvény szerint nem minősül kamatjövedelemnek a legalább 10 évig tartott nyugdíjcélú megtakarítások hozama, nem csak a 15 százalékos kamatadó, hanem a szerda éjjel rendeletben bevezetett 13%-os szocho-t sem kell megfizetni például a nyugdíjcélú megtakarítások után - értelmezi a GRANTIS a szociális hozzájárulási adó (szocho) eltérő alkalmazásáról szóló rendeletet.

MNB: a pénzügyi vállalkozásoknak emelniük kell az induló tőkéjüket

A pénzügyi vállalkozásoknak az idén december 31-ig, illetve 2026 december végéig a biztonságos működés fenntartása érdekében két lépésben jelentősen növelniük kell induló tőkéjüket. Az MNB visszavonhatja a piaci szereplők engedélyét, ha a tőkeemelésre nem kerül sor a jogszabályi határidőkig - figyelmeztetett a jegybank.