Hirdetés
Kezdőlap Női vonal Polgári Erika a természetre alapozta az üzletét
No menu items!

Polgári Erika a természetre alapozta az üzletét

Kevés vállalkozásnak adatik meg, hogy tulajdonosa a saját személyiségével hitelesíti termékeit. Ha valaki egy kicsit is elmélyed Polgári Erika és az általa 2011-ben alapított NaturComfort Kft. történetében, azonnal világos lesz, hogy a természet gyógyító erejében hinni több mint egy üzleti vállalkozás. Az maga az egészséges, tudatos életmód. 

De ahhoz, hogy az üzletasszony meghazudtolja az életkorát – állítólag 61 éves nagymama -, több minden másra is szüksége van. Elsősorban olyan aktivitásra, aminek a gyógyító, szellemileg és fizikailag is frissen tartó hatása mindenki előtt ismert, aki fölkelt már a fotelből, és rendszeres testmozgásra váltott. 

Én szeretem a természetet, sokat kirándulok, és rendszeresen járok biciklizni. Sőt, salsát és flamencót is tanulok, ahol még 70 év feletti párok is vannak. Rengeteg értéket hoztam otthonról, de két dolog van, ami jelentősen meghatározta, hogy mivel foglalkozom ma. A külsőnkre, illetve az egészségünkre való igényességet és a szorgalmas munkavégzés szeretetét már a szülői házban megtanultam” – mondja Polgári Erika, a cég alapítója és tulajdonosa, életmód tanácsadó 

Ő a rendszeres fizikai aktivitás mellett a természet gyógynövényeinek erejét használja ahhoz, hogy mindennapjaiban fitt és kiegyensúlyozott legyen. Azokat a termékeket, amelyek forgalmazására alapította meg vállalkozását, hogy minél többen tudják ezekkel könnyebbé tenni az életüket. Nemcsak az ötvenen túli korosztályok küzdenek ízületi és gerincbántalmakkal, gyulladásos panaszokkal, különféle mozgáskorlátozottsággal, hanem a fiatalabbak is, akiket a munkájuk inaktív életre kényszerít, vagy akikben kevés az ambíció, hogy az okostelefont természetjárásra vagy sportra cseréljék. A tapasztalat azonban azt mondatja Polgári Erikával, hogy a legjobb befektetés a betegségek megelőzésére koncentrálni, és akkor gondoskodni a szervezet számára fontos ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek szedéséről, amikor még nincsenek fájdalmas panaszok. A tulajdonos asszony azt tanácsolja, hogy ne sok terméket, sokféle étrend-kiegészítőt szedjen az ember, hanem találja meg azt az egy-kettőt, ami igazán beválik, viszont azokat fogyassza rendszeresen. Ő az immunrendszer erősítésére teljesen természetes, gombás termékeket és hatékonyan felszívódó, liposzómás C-vitamint javasol, amelyek jótékony hatását már számos kutatás bebizonyította. 

A természet gyógyító erejébe vetett hit Polgári Erika számára egyfajta küldetéstudatot is jelent. Miért ne élhessen más is teljes életet, ha a Jóisten megalkotta a füvekben és a fákban a természet patikáját? A nyíregyházi székhelyű NaturComfort Kft. Magyarországon termesztett gyógynövényekből készíti a kiemelkedően magas minőségű termékeit. Amelyek rendkívüli gyógyhatásukat annak is köszönhetik, hogy a hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazzák. A készítményeket a Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával hozzák forgalomba. Elkötelezettek amellett, hogy valóban hatékony, természetes alapanyagokból készült balzsamokat, krémeket, vitaminokat, étrend-kiegészítőket, teákat és olajakat kínáljanak a vásárlóknak. Bő tíz évvel ezelőtt az első saját termékük, a Magyar Családi Balzsam Érték és Minőség Nagydíjas lett, és ez jelezte, hogy törekvéseik jó irányba tartanak. A balzsam továbbfejlesztett változata, a Magyar Családi Balzsam Esszencia 2021-ben szintén elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat. 

A természet gyógyító erejére alapított vállalkozás természetesen az üzleti világhoz kapcsolja a céget, hiszen a termékek értékesítéséből tudja magát fenntartani, de a NaturComfort Kft. különös hangsúlyt helyez arra, hogy ezt emberi módon tegye. Ezért különleges és egyedülálló telemarketing szolgálatot alakítottak ki. Az itt dolgozó munkatársaknak az értékesítéssel egyenrangúan fontos, hogy a telefon másik végén lévő vásárlójukkal elbeszélgessenek, meghallgassák a panaszait, mint egy bensőséges barát,  és tanácsot adjanak, mert mindenkinek az az érdeke, hogy a betegek megkönnyebbüljenek. Ezért törődést, odafigyelést, segítő kapcsolatot is nyújtanak. A termékeik hatékonyságának az a legörvendetesebb visszaigazolása, amikor fájdalmuk enyhüléséről számolnak be az emberek. 

A másokon való segítést a cégtulajdonos ennél konkrétabb formában is rendszeresen gyakorolja. Polgári Erika évek óta támogatója a nyíregyházi NB I A csoportban szereplő kosárlabdacsapatot, a helyi Állatbarát Alapítványt. Küldött ajándékot a Nagykállói Kórház és a Vöröskereszt Anyaotthon dolgozóinak, a szolnoki mozgássérültek egyesületének, mentősöknek, rendészeti sportegyesületnek, a felnövekvő generáció minőségi oktatását szolgáló Alkalmazott Oktatástannak. A legjobban saját termékeivel tud segíteni: több mint 1500 felnőtt és utánpótlás sportoló, valamint számtalan nyugdíjas és nyugdíjasklub kapott már a NaturComfort Kt.-től ajándékcsomagot szerte az országban. 

Szikora Katalin 

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Ezeket a szakmákat nem váltja ki a mesterséges intelligencia

Nemrég egy kutatás során kiderült, hogy számviteli, könyvelési területen a diákok kenterbe verték a ChatGPT-t.

Az Agrárminisztérium és az MBH Bank közös projektje

az együttműködési megállapodásnak köszönhetően az egyes programok az Agrárminisztérium fenntartása alatt működő Nemzeti Parkokon keresztül valósulnak meg

Csúcsra nyaraltuk az utasbiztosításokat – az állam mindent visz a biztosítóktól

Eddig a költségvetésnek termelték a pénzt a biztosítók, akár a teljes nyereségüket elviheti az extraprofitadó. Több biztosítási forma is megszenvedte, hogy az ügyfelek kénytelenek spórolni.

Csökkenéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt csökkenéssel indulhat a kereskedés kedden a Budapesti Értéktőzsdén.

Hírek

Együttműködési megállapodás a világ legnagyobb bankjával, az ICBC-vel

Az együttműködési megállapodásban a felek különösen nagy hangsúlyt fektetnek az infrastrukturális és zöld projektek finanszírozásának lehetőségeire.,

Európa rájött, hogy védenie kell magát

Európa gazdasági biztonságának érdekében az Európai Bizottság összeállította a kritikus fontosságú technológiai területek jegyzékét.

A game-streaming mellett bejött a vegán bor

Az értékelés során végül az 4 kategóriában összesen 12 hallgatót díjaztak.

Kamatplafon nélkül is viszik a személyi kölcsönt

Kamatplafon nélkül is viszik a személyi kölcsönt, a lakáshiteleknél ennyit hozna az új THM-maximum Ennyit spórolnának az ügyfelek a lakáshiteleken az ármaximalizálással.

Vadbalesete volt? Már majdnem minden esetben az autóst terheli a kár

A vadászati törvény változásával július elsejétől szinte minden esetben a jármű tulajdonosának vagy üzembentartójának kell megtérítenie a vadgázoláskor keletkezett kárt.

Időzített bombán ül közel 4 millió magyar lakástulajdonos

Egy társasház nem csupán egy épület, hanem egy élő közösség, ahol minden tulajdonos felelősséggel tartozik a közös területekért is.

Kapacitáscsökkentésre kényszerül a héten a Gatwick repülőtér

A NATS közlése szerint egészségügyi okok, köztük koronavírusos megbetegedések miatt az irányítók körülbelül egyharmada nem tudja felvenni a munkát.

A DRK és EGOM közös kollekciója Esztergomban

Közös ruházati kollekciót, két márka együttműködéséből született termékcsaládot mutattak be a közelmúltban Esztergomban. A helyiek úgy vélték, hogy Esztergom beceneve, az EGOM ruhamárkává is vált.

Gazdaság

OTP: szemléletváltás látszik az öngondoskodásban

Bár a megtakarítási hajlandóság még csekély, a gazdasági nehézségek hatására szemléletváltás látszik az öngondoskodásban

Gyengült csütörtök reggelre a forint

Gyengült kissé a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Alulteljesített a magyar tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 170,58 pontos, 0,30 százalékos emelkedéssel, 57 346,69 ponton zárt szerdán.

Együttműködési megállapodást kötött az MNB

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a kazah Asztana Nemzetközi Pénzügyi Központ (AIFC) pénzügyi felügyeleti hatósága (Astana Financial Services Authority, AFSA) pénteken Budapesten.