Hirdetés
Kezdőlap Informatika A webshop bérlés előnyei vállalkozóknak
No menu items!

A webshop bérlés előnyei vállalkozóknak

Fotó: Pixabay

A mai digitális korban a fogyasztás jó része áttevődött az online térbe, hiszen gyorsan és kényelmesen tudjuk ilyen módon beszerezni az általunk kívánt termékeket. Éppen ezért ma már minden komoly vállalkozásnak rendelkeznie kell webshoppal, ha nem akar jelentős versenyhátrányba kerülni.

Ám egy webshop létrehozása és üzemeltetése olyan erőforrásokat igényel, amikkel nem biztos, hogy minden vállalkozás rendelkezik – pont az ilyen esetekben kiváló alternatíva a webshop bérlés.

A kulcsszó: költséghatékonyság

Egy webshop kiépítéséhez hozzá értő szakemberek kellenek, megfelelő technikai infrastruktúra (pl szerver) illetve a teljes rendszert monitorozó és karbantartó alkalmazottak, mindez pedig jelentős költséggel jár. Webshop bérlés esetén azonban a szolgáltató már rendelkezik minden itt felsorolt kritériummal, így a vállalkozás jóval költségkímélőbben indíthat és működtethet egy saját webshopot.

Webshop bérlés: egyszerű és gyors megoldás

Mivel nem a vállalkozás tervezi és fejleszti a honlapot, így rengeteg időt lehet megspórolni a bérléssel. A szolgáltatóknál általában előre elkészített sablonok állnak az ügyfelek rendelkezésére, így könnyen és gyorsan testreszabható az oldal, akár utólag is. Valamint jó eséllyel könnyedén aktiválhatók az olyan alapvetésnek számító funkciók, mint az online bankkártyás fizetés, számlázó integráció, vagy a különböző online promóciós eszközök.

Kisebb felelősség

Egy webshopot nem elég csak elindítani és működtetni, azt folyamatosan karban kell tartani, és a legfontosabb, hogy biztonságosan kell tudni tárolni az ott gyűlő adatokat. Ha a vállalkozás webshopot bérel, mindez a felelősség a szolgáltató gondja, akik szerencsére fel is vannak erre készülve a megfelelő szoftverekkel és szakemberekkel. Így a vállalkozás több energiát tud fordítani az üzleti tevékenységére.

Összességében elmondható, hogy a webshop bérlése kiváló lehetőség azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek nincsenek olyan egyedi igényeik, hogy azt csak és kizárólag egy saját fejlesztésű webshoppal lehessen megoldani. Az is előnyös, hogy a webshop bérlést ingyen is kipróbálhatod, így kvázi kötelezettségmentesen tapasztalhatod meg, hogy milyen is egy webshopot üzemeltetni. (Támogatott tartalom)

Hirdetés
Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Ingyen dolgozott, most elképzelhetetlenül nagy fizetést kaphat a Tesla vezér

A Tesla arra kéri a befektetőket, hogy hagyják jóvá Elon Musk 56 milliárd dolláros (!) bércsomagját.

Jó hír a légi utazóknak: nagyot nő a Ryanair flottája a nyáron

A Ryanair tovább bővíti flottáját azzal, hogy 40 új Boeing repülőgép leszállítására számít július közepéig

Oroszország a fejlett országoknál jobban növekedhet 2024-ben

A Reuters múlt havi közvélemény-kutatása szerint az orosz központi bank várhatóan 16%-on tartja irányadó kamatát a következő, április 26-i kamatmeghatározó ülésén. A Reuters által megkérdezett elemzők 2024 végére 12,5%-on várják a kamatlábakat

Pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kedden az OTP-részvények ára 670 forinttal, 3,79 százalékkal 17 030 forintra esett, forgalmuk 8,5 milliárd forintot tett ki.
Hirdetés

Hírek

Pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kedden az OTP-részvények ára 670 forinttal, 3,79 százalékkal 17 030 forintra esett, forgalmuk 8,5 milliárd forintot tett ki.

A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulat hatására esett a BUX

A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulat hatására, magas forgalom mellett, elsősorban az OTP, valamint a Richter és a Mol gyengülése miatt esett a BUX-index.

BÉT – Enyhe emelkedés várható a nyitásban

A BUX pénteken 84 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt.

BÉT – Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 84 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.

Az Amerikából érkezett kedvező makrogazdasági adat hatására csúcson a BUX

BUX 1027,91 pontos, 1,56 százalékos emelkedéssel, 66 839,15 ponton, történelmi csúcson zárt szerdán.

Iránykereséssel indulhat a kereskedés az elemző szerint

A Richter változatlanul a 9150-9420 forintos sávban mozoghat. A gyógyszerpapír jegyzése csütörtökön 5 forinttal, 0,05 százalékkal 9260 forintra csökkent, 2,5 milliárd forintos forgalomban.

Úttörő konferencia az autóipar jövőjéről, hazai díjátadóval

A tisztán benzines autók napjai is meg vannak számlálva, miközben az elektromos autók térnyerése kapcsán még bőven akadnak kérdőjelek

Heti makronaptár

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük az ipari termelés februári, a külkereskedelmi forgalom előzetes februári és részletes januári adatai, valamint a termelői árak és a kiskereskedelmi forgalom februári adatai. A kormányzati szektor 2023. utolsó negyedévi egyenlegét is közli a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Hirdetés

Gazdaság

Az emberek már kevésbé félnek a kriptovalutától, pedig van miért

Egyes elemzők a bitcoin közelmúltbeli 70 000 dollár feletti emelkedését annak jeleként értékelik, hogy a befektetők nem foglalkoznak a hivatalos figyelmeztetésekkel.

Tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban

A részvényalapokhoz 9,2 milliárdnyi tőke áramlott. Az árfolyammozgások tovább segítettek, így 4,8 százalékos növekedés történt a kategória vagyonában az elmúlt hónapban.

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak

A magán-nyugdíjpénztári alapok hasonlóan teljesítettek, mint az önkéntes pénztári portfóliók. A legkockázatosabb növekedési alapok árfolyama emelkedett a legnagyobb mértékben 2,7-5,1 százalék között.

Ami sok, az sok: Nagy Márton behívatta a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőit

A tárcavezető a rendkívüli egyeztetésen megállapította, hogy Magyarországon az üzemanyagok ára a régiós átlagnál magasabb.