Kezdőlap Címkék Üzemanyagár

Üzemanyagár

Péntektől olcsóbb lesz az üzemanyag

Péntektől a benzin és a gázolaj átlagára is bruttó 4 forinttal kerül majd kevesebbe. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a Brent olaj hordónkénti ára néhány nap alatt beesett 70 dollár alá.

Szerdától újra nagyot drágul az üzemanyag

Szerdán a 95-ös benzin literenkénti átlagára újra jelentősen, bruttó 5 forinttal emelkedik. A hét közepén a gázolaj is drágul, bruttó 2 forinttal literenként. Ezzel az árak közel tíz éve nem látott magasságokba emelkednek, és csupán néhány forintra lesznek a történelmi rekordoktól.

Szerdától tovább drágul az üzemanyag

A hét közepén tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak: a benzin literje átlagosan bruttó 5 forinttal, a gázolajé pedig bruttó 2 forinttal drágul majd.

Szerdán tovább drágul a benzin

Szerdán csak a benzin ára emelkedik, bruttó 2 forinttal literenként. A gázolaj átlagára a hét közepén nem változik.

Drágultak az üzemanyagok – közel a történelmi rekord

Péntektől a benzin és a gázolaj literje is bruttó 2 forinttal kerül többe. Az átlagárak közelítenek a történelmi rekordhoz, a kilenc évvel ezelőtti 450 forintos árszinthez.

Szerdán újra nagyot drágulnak az üzemanyagok

Tovább emelkednek a hazai üzemanyagárak: a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára is 5 forinttal kerül majd többe szerdától.

Pénteken nagyot drágulnak az üzemanyagok

Péntektől drágulnak az üzemanyagok a hazai kutakon: a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára is 5 forinttal emelkedik.

Szerdától újra nő az üzemanyagok ára

A hét közepén ismét emelkednek az üzemanyagárak: a benzin literje bruttó 2 forinttal, a gázolajé pedig 4 forinttal drágul.

Péntektől drágulnak az üzemanyagok

Pénteken a benzin és a gázolaj átlagára is bruttó 2 forinttal emelkedik a hazai töltőállomásokon. Mivel a Brent olaj hordónkénti ára már 70 dollár felett van, várhatóan az emelésnek lesz folytatása. 

Péntektől nagyot csökken az üzemanyagok ára

Jelentősen csökkennek az üzemanyagárak pénteken: a benzin literenként bruttó 6 forinttal, a gázolaj pedig bruttó 5 forinttal lesz olcsóbb.

Szerdától olcsóbb lesz a benzin

Szerdán a benzin átlagára 2 forinttal csökken a hazai kutakon, a gázolajé viszont nem változik.

Szerdától tovább nő a gázolaj ára

Szerdán a benzin ára nem változik, a gázolaj literenkénti átlagára viszont bruttó 2 forinttal emelkedik.

Péntektől még drágábban tankolhatunk

A hét második felében, pénteken a benzin és a gázolaj literenkénti ára is bruttó 5 forinttal emelkedik.

Szerdától drágul a benzin és a gázolaj

Szerdán a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára is emelkedik: mindkét üzemanyag bruttó 2 forinttal drágul.

Szerdán drágul a gázolaj

A gázolaj átlagára bruttó 2 forinttal emelkedik a hét közepén, a benzin ára viszont változatlan marad.

Szerdától újra drágulnak az üzemanyagok

Újra emelkednek az üzemanyagárak: szerdától a benzin literenkénti átlagára bruttó 4 forinttal, a gázolajé pedig bruttó 3 forinttal kerül majd többe.

Szerdától csökken az üzemanyagok ára

Szerdától olcsóbban tankolhatunk: a benzin literenkénti átlagára bruttó 4 forinttal, a gázolajé pedig 3 forinttal csökken a hét közepén.

Péntektől olcsóbb lesz a gázolaj, a benzin viszont drágul

Pénteken ellentétes irányban változnak az üzemanyagárak: a benzin literje bruttó 3 forinttal drágul, a gázolaj literenkénti ára viszont bruttó 3 forinttal csökken.

Csütörtöktől nagyot csökken az üzemanyagok ára

Március utolsó napján nem változnak az üzemanyagárak, április 1-től viszont - az üzemanyagok jövedéki adómértékének csökkenése miatt - a benzin literje várhatóan 6 forinttal, a gázolaj literje pedig bruttó 12 forinttal kerül majd kevesebbe.

Csökken az üzemanyagok jövedéki adója

Április 1-től a gázolaj esetében literenként tíz forinttal, a benzin esetében literenként öt forinttal kevesebb lesz a jövedéki adó - közölte a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára.

Friss

É-Macedónia: az instabilitás nem számít, ha a munkaerő olcsó?

Nemzeti hovatartozásról szóló vita dúl a Balkánon. A külföldi...

Pandémia. Négyszer magányosabbak lettek a fiatalok Európában

A koronavírus-járvány megkétszerezte a magukat magányosnak érzők számát az EU-ban; Magyarországon kisebb mértékben növekedett ez a szám.

Mezőgazdaság. Pályázat precíziós fejlesztések támogatására

Már benyújthatók a támogatási kérelmek a Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatására.

Erősödéssel zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Erősödéssel zártak hétfőn a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.  

Hírek

Pandémia. Négyszer magányosabbak lettek a fiatalok Európában

A koronavírus-járvány megkétszerezte a magukat magányosnak érzők számát az EU-ban; Magyarországon kisebb mértékben növekedett ez a szám.

KSH: tízmillió fölött az internet-előfizetések száma

Tavaly az internet-hozzáférési szolgáltatások összes nettó árbevétele 326 milliárd forint volt, egy év alatt 8,2 százalékkal nőtt - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal Digitális gazdaság 2020 című kiadványából.

Hőségriadót rendelt el Müller Cecília

A következő napokban várható tartós hőség miatt déltől hőségriadót rendelt el Müller Cecília országos tisztifőorvos.

Házassági vagyonjog – tévhitek. A szerződés tiszta helyzetet teremt

A házassági vagyonjogi szerződés tiszta helyzetet teremt, a házastársak biztonságát is szolgálja - közölte a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK).

Vatikán – 65 millió euró deficit. Nyilvános a vagyonnyilatkozat is

A Vatikán első alkalommal hozott nyilvánosságra információkat a birtokában álló ingatlanokról: a Szentszék eddigi legrészletesebb vagyonnyilatkozatából kiderült, hogy több mint ötezer ingatlannal rendelkezik szerte a világon.

Világörökség. Kilenc új helyszín az UNESCO listáján

Kilenc új helyszínt - köztük a madridi Prado múzeumot ölelő kulturális térséget, európai fürdővárosokat és a kínai Kanton történelmi városrészét - vett fel a világörökségi listára az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) világörökségi bizottsága a kínai Fucsouban zajló tanácskozásán.

Olaszország: Tűzvész tombol Szardínián

Négyszáz embernek kellett elhagynia otthonát vasárnapra virradóra Szardínia szigetén, amelynek nyugati térségében tűz pusztít.

Németországban újabb csúcs felé közelíthet az új fertőzöttek napi száma

Németországban két hónapon belül százezerre is emelkedhet a koronavírussal fertőzöttek napi száma, hacsak nem olttatják be magukat többen

Gazdaság

Tovább mélyíti kínai kapcsolatait az MNB

Az információcsere és a tudásmegosztás érdekében kétoldalú együttműködési megállapodást írt alá a Kínai Értékpapír-felügyeleti Hatóság (CSRC) és a Magyar Nemzeti Bank.

Duplázott a lakossági megtakarítás

A járvány alatt jóval nagyobb megtakarítások halmozódtak fel a lakosságnál, mint a megelőző időszakban, az öngondoskodás célja nem változott számottevően, továbbra is a legnépszerűbb...

Moratórium – Nagy Márton: újra kellene gondolni egyes hitelek kondícióit

Még szeptember vége előtt érdemes lenne átgondolni a moratóriumban lévő lakossági folyószámlahitelek és a hitelkártyák kezelését - jelentette ki a miniszterelnök gazdaságpolitikai főtanácsadója.
Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom