Kezdőlap Turizmus Danubius: szállodai szoba irodának - a hotel étterme otthonra
No menu items!

Danubius: szállodai szoba irodának – a hotel étterme otthonra

Két egészen újszerű szolgáltatással jelentkezett a koronavírus járványhelyzetben a Danubius Hotels. A most indított irodahotel, vagy a „room office” szolgáltatás keretében szállodai szobát vagy lakosztályt bérelhet napközben a vendég, míg a házhozszállítás keretében a munkahelyek mellett a családokra és az ünnepekre is gondoltak.

A most indult irodahotel szolgáltatás jelenleg a budapesti Danubius Hotel Heliában és a győri Danubius Hotel Rábában nyújt lehetőséget napi vagy akár heti bérléssel is a szállodai szobák irodai használatára. A technikai felszereltség, a kiemelkedő higiéniai felkészültség, a munkavégzést segítő kávé-, teabekészítés és a kényelmes szobaszervizben biztosított étkezés garantálja a nyugodt és biztonságos munkavégzést. A profi irodai körülmények mellett a Helia néhány lakosztályaiban még a privát szauna is rendelkezésre áll.

A room office ajánlatokat mindig a járványhelyzethez alkalmazkodva aktuálisan elérhető szolgáltatásokhoz igazítják, így amint lehetséges, étteremben elfogyasztható ebéddel és wellness használattal is bővül a kínálat.

A Danubiusnál új megoldásnak számító házhozszállítási szolgáltatás, a Danubius Hotels közelmúltban megújúlt gasztronómiai koncepciójához is illeszkedik. „Az ötlet egy sikeres vállalati megoldásból nőtte ki magát: több partner cégünk munkatársai jelezték, a jelenlegi helyzetben magánszemélyként is igényelnék az általunk felkínált választékot” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója.

„A járványhelyzetre reagálva ezért szállodaláncunk egy új és biztonságos módot talált ki arra, hogy helyszíni személyzet nélkül, hogyan szolgálja ki a különböző létszámra szóló igényeket. A friss alapanyagokból készült menüsorban az irodai alkalmazottaknak készült ebédajánlatok mellett már megjelentek a már rendelhető, karácsonyi és az újévi asztalra szánt étel különlegességek és a hozzájuk legjobban illő italok is.”

Maráczi Imre, a Danubius Hotels vezető konyhafőnöke szerint a járványhelyzethez való alkalmazkodás több szempontból is biztonságot ígér megrendelőiknek, akiknek amellett, hogy a bevásárlás kihagyásával csökkenthetik az egészségügyi kockázatot, a kiszállításnál is nagy figyelmet fordítanak az úgynevezett érintésmentes kiszolgálásra. Mindez egy olyan időszakban biztosít akár SZÉP Kártyával, vagy  ajándékkártyával is elérhető szállodai szintű ellátást – akár a room office szolgáltatással együtt”, amikor az éttermek a jogszabályi előírások miatt zárva tartanak.

K. E.

 

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

KSH: 559 millió euró volt a termék-külkereskedelmi többlet

Júliusban a kivitel volumene 3,2 százalékkal nőtt, míg a behozatalé 5,4 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakihoz viszonyítva. Az aktívum 559 millió euró volt, az egyenleg 1,9 milliárd euróval javult az egy évvel korábbihoz képest.

Október elején rendezik a 27. Erdők Hetét

Országszerte több mint száz programmal várják az erdészetek a fák világa iránt érdeklődőket 2023. október 2-8. között, a hagyományos Erdők Hetén. 

Elindult a Wizz Air első járata Budapestről Koppenhágába

A Wizz Air elindította első közvetlen koppenhágai járatát Budapestről.

A heti várható: Az ipari termelésről, a kiskereskedelmi forgalomról és a szálláshelyekről is lesznek adatok

Kedden jelenik meg a kormányzati szektor második negyedévi egyenlege.

Hírek

Vadbalesete volt? Már majdnem minden esetben az autóst terheli a kár

A vadászati törvény változásával július elsejétől szinte minden esetben a jármű tulajdonosának vagy üzembentartójának kell megtérítenie a vadgázoláskor keletkezett kárt.

Időzített bombán ül közel 4 millió magyar lakástulajdonos

Egy társasház nem csupán egy épület, hanem egy élő közösség, ahol minden tulajdonos felelősséggel tartozik a közös területekért is.

Kapacitáscsökkentésre kényszerül a héten a Gatwick repülőtér

A NATS közlése szerint egészségügyi okok, köztük koronavírusos megbetegedések miatt az irányítók körülbelül egyharmada nem tudja felvenni a munkát.

A DRK és EGOM közös kollekciója Esztergomban

Közös ruházati kollekciót, két márka együttműködéséből született termékcsaládot mutattak be a közelmúltban Esztergomban. A helyiek úgy vélték, hogy Esztergom beceneve, az EGOM ruhamárkává is vált.

Így optimalizálják IT kiadásaikat a magyar cégek, rákaptak a használt szerverekre a vállalatok

A felmérésből kiderül, hogy meglepő módon az informatikát hangsúlyosabban használó cégeknél volt a számottevőbb költségcsökkentés, aminek oka egy jelentősebb költségracionalizálás volt.

Tőzsde – Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.

Tőzsde – Veszteséges tőzsdezárás Európában

Gyenge kezdés után indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.

Devizapiac – Nagyot gyengült a forint kedden

Másfél-két százalékkal gyengült kedden a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.

Gazdaság

Egy újítás, amely erősíti a pénzügyi stabilitást

Az OBA szeptember végén élesítette jelentős technikai fejlesztését, amellyel gyorsíthatja az esetleges betétbiztosítási kifizetéseket.

Kevés embernek van csak nyugdíjcélú megtakarítása

felnőtt lakosság több mint fele (54 százalék) számára az okoz bizonytalanságot, hogy nem tudja majd egészségügyi kiadásait önerőből finanszírozni.

Devizapiac – Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

A bruttó átlagkereset júliusban 15,2 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban

A bruttó átlagkereset 15,2, a nettó átlagkereset 15,1 százalékkal nőtt, a reálkereset pedig 2,0 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest