Hirdetés
Kezdőlap Francia kapcsolat Francia diplomát itthonról! - Angol nyelvű üzleti alapképzés az ESSCA budapesti kampuszán*
No menu items!

Francia diplomát itthonról! – Angol nyelvű üzleti alapképzés az ESSCA budapesti kampuszán*

Az 1909-ben Franciaországban alapított ESSCA School of Management, amelyet a Financial Times az egyik legjobb üzleti iskolának minősített, már Budapesten is indítja alapképzését angol nyelven. A hároméves alapképzés elvégzését követően a hallgatók nemzetközileg elismert francia diplomát kapnak. Az intézmény végzős diákjainak 79%-a a tanulmányaik befejezése előtt munkaszerződést ír alá hazai és nemzetközi vállalatoknál. (X)

Nemzetközi környezet, jó hangulat

Az ESSCA budapesti kampusza tavaly hirdette meg először ösztöndíjas képzését a magyar és külföldi diákok számára. A Duna parton elhelyezkedő intézmény magas színvonalú képzéssel és technológiailag maximálisan felszerelt tantermekkel várja a jelentkezőket.

Az egyetem fő missziója megtalálni, és megfelelő képzésben részesíteni a jövő vezetőit. Az oktatók a legkorszerűbb módszertannal tanítanak; szimulációs játékokkal, üzleti tervek elkészítésével teszik gyakorlatiassá a képzést. Számos interkulturális program keretében csapatformáló és összetartó tevékenységek segítik és támogatják a diákok együttműködését a tanórákon és azokon túlmenően is.

Az oktatás színvonalát és az iskola kiválóságát igazolja, hogy az ESSCA a világ egyik legjobb üzleti iskolájaként szerepel a Financial Times listáján. Hazánkban egyedülálló módon, három nemzetközi akkreditáló szervezet akkreditációjával – az európai EQUIS, az amerikai AACSB és az angol ABMA nemzetközi akkreditációjával – is rendelkezik.

Itt nemcsak a hozott pontok számítanak

A sikeres felvételihez elengedhetetlen az érettségi megléte és a magabiztos angol nyelvtudás, hiszen az oktatás ezen a nyelven folyik.

Az ESSCA-ban azonban nem kizárólag a középiskolából hozott pontok számítanak. A felvételi elbeszélgetés során kíváncsiak a jelentkező személyiségére, és arra, hogy milyen motivációk vezérlik.

„Természetesen fontosak a hozott tárgyak átlagai, ám ezen túlmenően figyeljük, hogy melyik jelentkezőben látjuk meg a jövő menedzserét. A képzés három éve alatt megtanítjuk, hogy miként lesznek hallgatóink eredményes és humánus menedzserek, feltárjuk, hogy mely területek azok, amelyekben tehetségesek és segítünk elindítani karrierjüket. Olyan készségekkel és ismeretekkel vértezzük fel őket, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek a szakmai életútjuk során.” – mondta Dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA School of Management budapesti kampuszának igazgatója.

Szakmai tutort és külföldi rutint is biztosít az ESSCA

Az ESSCA-n név szerint ismerik a tanárok a hallgatókat

Az ESSCA-ban minden diák szakmai tutorral rendelkezik, aki végigkíséri őt a tanulmányi idő során, segít a szakmai gyakorlat kiválasztásában, a külföldi szemeszter átgondolásában, és támogatja a megfelelő tanulási módszertan megtalálásában is.

A képzés alatt legalább egy félévet minden diákunknak külföldön kell töltenie, vagy tanulmányi félév vagy szakmai gyakorlat keretében.” – teszi hozzá Dr. Deli-Gray Zsuzsa.

A tanulmányaik végén a hallgatók az ESSCA, francia állam által elismert „Bachelor in International Management” diplomáját kapják, amely igen nagyra értékelt a multinacionális vállalatok körében is.

A számok magukért beszélnek

*2020-as foglalkoztatási felmérés arról, hogy az ESSCA diplomájával rendelkezők, hogyan teljesítenek a munkaerőpiacon

2019-ben az ESSCA hallgatóinak 94%-a a végzést követő 3 hónapon belül talált munkát. A végzősök 91%-a annál a cégnél kezdett el dolgozni, ahol szeretett volna, a hallgatók 49%-a pedig nemzetközi pozícióban kezdte meg munkáját.

 

Egy tavalyi nemzetközi felmérés szerint a végzősök több mint fele üzletfejlesztési pozícióban helyezkedett el, 40%-uk pedig azonos megoszlási arányban dolgozik pénzügyi és marketing területeken.

További információ:

Pásztor Mónika
+
36 20 227 60 55
[email protected]

www.essca.fr/en/

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

OTP: napról napra kevesebbet érnek a forintban lévő megtakarítások

Az OTP bank ügyfeleinél jelentős összegek halmozódtak fel az év elején, a befektetési volumen mégis 10 százalékkal elmaradt a bank várakozásától. A legnépszerűbb megtakarítási forma a deviza volt, megelőzve a forint takarékszámlát és az értékpapírokat.

Orbán új minisztere: az önellátó gazdaság a fenntartható felzárkózás alapja

A jelenlegi körülmények között nemcsak önálló gazdaságpolitikára, hanem önellátó gazdaságra is szüksége van az országnak, ez a fenntartható felzárkózás alapja - mondta Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter-jelölt az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén, ahol a képviselők többsége támogatta a jelölt miniszteri kinevezését.

Európai szintű létesítménygazdálkodási unikummal jelentkezett a LEO

Európai szinten is egyedülálló szakmai kiadványt jelentetett meg a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége.

Vidéken kezdi az elbocsátásokat a Tungsram

A Tungsram öt telephelyéről körülbelül 1600 embert bocsát el szakaszosan, az első hullám július elejére várható. Elsőként Kisvárda és Hajdúböszörmény érintett, ezt követi Nagykanizsa és Zalaegerszeg, az ősszel pedig Budapest.

Hírek

Vidéken kezdi az elbocsátásokat a Tungsram

A Tungsram öt telephelyéről körülbelül 1600 embert bocsát el szakaszosan, az első hullám július elejére várható. Elsőként Kisvárda és Hajdúböszörmény érintett, ezt követi Nagykanizsa és Zalaegerszeg, az ősszel pedig Budapest.

Elcsábult a pénz láttán: hotelszéfet fosztott ki egy budapesti karbantartó

Kifosztott egy hotelszéfet egy karbantartó Budapesten: a belvárosi szálloda alkalmazottja a gyanú szerint mintegy 11 millió forint értékű pénzt lopott el egy vendégtől - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Már csak két nap maradt – fontos tudnivalók az szja-bevallásról

Már csak két nap van hátra az szja-bevallás határidejéig, május 20-ig - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Máltán alapít új légitársaságot a Wizz Air

A Wizz Air máltai leányvállalatot alapít - közölte a légitársaság.

Eggyel több minisztérium lesz az új kormányban – itt a hivatalos lista

Az Országgyűlés elfogadta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt, amelynek értelmében az ötödik Orbán-kormányban tizenegy tárca működik majd.

Nagyot erősödött a forint a kedvező GDP-adatra

Nagyot erősödött kedden a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon: a déli órákra az euró 386,99, a dollár 367,64, a svájci frank pedig 369,16 forintra csökkent.

Végleg kivonul a McDonald’s Oroszországból

A McDonald's gyorsétterem-lánc több mint három évtized után elhagyja Oroszországot és egy helyi vevőnek adja el éttermei teljes portfólióját - számolt be a McDonald's bejelentését idézve több sajtóorgánum és hírügynökség.

Miniszterelnöknek választotta Orbánt az Országgyűlés

Újra miniszterelnökké választotta Orbán Viktort az Országgyűlés hétfőn.

Gazdaság

OTP: napról napra kevesebbet érnek a forintban lévő megtakarítások

Az OTP bank ügyfeleinél jelentős összegek halmozódtak fel az év elején, a befektetési volumen mégis 10 százalékkal elmaradt a bank várakozásától. A legnépszerűbb megtakarítási forma a deviza volt, megelőzve a forint takarékszámlát és az értékpapírokat.

MNB: folytatódik a monetáris szigor, határozott kamatemelések jönnek

Fokozatos, változatlanul határozott alapkamat-emelési szakasz következik, a reálkamatok további emelése mellett - mondta Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke egy konferencián.

Nagyot erősödött a forint a kedvező GDP-adatra

Nagyot erősödött kedden a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon: a déli órákra az euró 386,99, a dollár 367,64, a svájci frank pedig 369,16 forintra csökkent.

Kamatemelés. Egyhangúlag döntött az MNB monetáris tanácsa

Egyhangúlag, 8 szavazattal döntött a monetáris tanács áprilisi kamatdöntő ülésén a jegybanki alapkamat 5,40 százalékra, az egynapos és egyhetes fedezett hitel kamatának 8,40 százalékra, az egynapos betét kamatának 5,40 százalékra emeléséről - olvasható az ülés rövidített jegyzőkönyvében.
Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom