Kezdőlap Hírek Magyar-török együttműködés a bútoriparban
No menu items!

Magyar-török együttműködés a bútoriparban

Együttműködés jött létre a nagy múltú magyar bútoráruház RS Bútor és a vezető török matracgyártó között: már az RS Bútor kínálatában is megtalálhatók a Yatas Bedding által fejlesztett Puffy matracok, amelyeket idén az év legjobb matracainak is megválasztottak.

A RS Bútor immáron 30 éve a hazai lakberendezési szektor kiemelkedő szereplője: bútoraik nagy része magyar gyárakból érkezik,emberek ezreinek adnak munkát, és mára a legjelentősebb lakberendezési láncok közt emlegetik őket. Az RS Bútor árait a hazai vásárlók pénztárcájára szabták, de termékeik megfelelnek az egyre magasabb minőségi elvárásoknak is.

A cég eredményeit a szakma is értékeli, hiszen az RS Bútor nem kevesebb, mint négyszer nyerte el a MagyarBrands díjat, idén először pedig a Business SuperBrand díjat is.

Az RS Bútor mára lendületes és modern szemlélettel ötvözi a már bevált üzletpolitikát, így áruházakban trendi enteriőröket, ötletes megoldásokat találunk – és mostantól a legmodernebb technológiával készült matracokat is. A magyar márka ugyanis ezúttal egy neves török céggel lépett együttműködésre, így a hazai piacon jócskán bővülhet a termékek palettája.

Érkeznek a szakértők által tervezett luxusmatracok

A Yatas Bedding Európa legszélesebb matrac, ágykeret és lakástextil-kínálatával büszkélkedhet, a most már nálunk is kapható Puffy matracok pedig 2023 legjobb matracának díját is elnyerték. A luxus, de elérhető árú matracok már megtekinthetők és kipróbálhatók az RS Bútor Reitter Ferenc utcai üzletében. A termék kiváló minőségű (Yatas szakértelemmel készül), nívós, fiatalos, modern, kedvező árfekvésű, ezzel ragyogóan illeszkedik az RS Bútor megújuló kínálatához.

A Yatas évek óta vezető szerepet tölt be az iparágban, következetesen fejlesztve a pihentető alvást támogató legmodernebb megoldásokat. A világ legjobb technológiai fejlesztőivel működik együtt, sokféle technológiát alkalmazva a Visco termékektől egészen a DHT rugókig. Nem csoda hát, hogy a török cég innovatív termékportfolióval vásárlók millióinak bizalmát évezi. Számtalan kitüntetést is elnyert, Törökországban például egyedüli ágy-matrac márkaként lett SuperBrand-díjas.

Megnyílt Európa első Puffy Store (by YATAS GROUP) bemutatóterme az RS Bútor áruházban

A minden korosztálynak és testtípusnak megfelelő, gerincbarát Puffy matracokat folyamatosan tökéletesítik, ügyelve a komfort, a támasz, a légmozgás, a tartósság és a biztonság szempontjaira. Színvonalukat mi sem mutatja jobban, mint hogy a matrackollekció a legmagasabb németországi biztonsági és minőségi szabvánnyal, a DIN EN 1957-8/00 LGA ergonómia tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az RS Bútornak nem ez az első együttműködése nagy márkákkal, hiszen korábban már sikeres megállapodást kötött a MediaMarkttal: a Pólus Centerben shop- in-shop rendszerben működik az RS Bútor Konyhastúdiója, és hamarosan a nyíregyházi MediaMarktban is megtalálhatóak lesznek az RS Bútor Konyhabútorai.

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Kamatdöntés – Virág Barnabás: normalizálódott a kamatkörnyezet

A döntést követően a 13 százalékos alapkamat válik az effektív jegybanki kamattá.

Egyedi céges hírek segítették a növekedést a BÉT-en

A Mol esetében negatívan hatott, hogy az Erste és a Citi is vételről tartásra módosította az ajánlását.

Klemm Balázs, a generációépítő menedzser

Klemm Balázs a Hotel&More független szállodaüzemeltető tulajdonosa a turizmust, a végveszély szélére sodró Covid, majd az energiaárrobbanás időszakában, a gyakorlatban mutathatta be fiának, Krisztiánnak, mit is jelent erős ellenszélben hajózni.

Kamatdöntés – MNB: októbertől kivezetik az egynapos gyorstendert

A monetáris tanács keddi döntésével összezárta az egynapos betéti gyorstender kamatát és az alapkamatot 13 százalékon, szerdától a jegybanki alapkamat az MNB effektív kamata, októbertől kivezetik az egynapos betéti gyorstendert.

Hírek

Kapacitáscsökkentésre kényszerül a héten a Gatwick repülőtér

A NATS közlése szerint egészségügyi okok, köztük koronavírusos megbetegedések miatt az irányítók körülbelül egyharmada nem tudja felvenni a munkát.

A DRK és EGOM közös kollekciója Esztergomban

Közös ruházati kollekciót, két márka együttműködéséből született termékcsaládot mutattak be a közelmúltban Esztergomban. A helyiek úgy vélték, hogy Esztergom beceneve, az EGOM ruhamárkává is vált.

Így optimalizálják IT kiadásaikat a magyar cégek, rákaptak a használt szerverekre a vállalatok

A felmérésből kiderül, hogy meglepő módon az informatikát hangsúlyosabban használó cégeknél volt a számottevőbb költségcsökkentés, aminek oka egy jelentősebb költségracionalizálás volt.

Tőzsde – Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.

Tőzsde – Veszteséges tőzsdezárás Európában

Gyenge kezdés után indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.

Devizapiac – Nagyot gyengült a forint kedden

Másfél-két százalékkal gyengült kedden a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.

Nálunk mikor? Rómában ingyenes lesz a tömegközlekedés a tizenkilenc év alattiaknak

Róma az első olaszországi város, ahol ingyenessé teszik a tömegközlekedést a tizenegy és tizenkilenc év közötti gyerekek és fiatalok számára.

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék, Londonban bankszünnap

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn. Londonban bankszünnap miatt egész nap nincs kereskedés.

Gazdaság

A bruttó átlagkereset júliusban 15,2 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban

A bruttó átlagkereset 15,2, a nettó átlagkereset 15,1 százalékkal nőtt, a reálkereset pedig 2,0 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest

A költségvetés a háborús időkben is biztosítja a forrásokat

A rendkívüli kiadásokon felül a költségvetés az uniós programok költségeit továbbra is előfinanszírozza.

Október 1-én indul a bankok kötelező lakossági tájékoztatása

Kilenc nap múlva, október 1-én indul a bankok kötelező lakossági tájékoztatása.

Nem módosította alapkamatát a Bank of England

A kamatemelési sorozat kezdete óta a mostani kamatdöntő ülés volt az első, amelyen a monetáris testület nem emelte a jegybanki kamatszintet.