Hirdetés
Kezdőlap Hirdetés Útmutató a casco kalkulátor használatához
No menu items!

Útmutató a casco kalkulátor használatához

Illusztráció: Pixabay

A casco biztosítások mindenki számára fontosak lehetnek, hiszen mi ugyan vigyázunk az autónkra, de a nap nagyobb részében nincsen a látókörünkben az autó, amikor bármi megtörténhet. Ilyen lehet egy éjszakai utcán való parkolás vagy egy nyaralás idejére leparkolt jármű a parkolóházban. Az alvási idő alatt és a munkahelyeken eltöltött időszak alatt nem igazán van rálátásunk a járműre, ezért ezekben az esetekben nagyon fontos, hogy rendelkezzünk casco biztosítással.

A casco biztosítás ma már online is megköthető

Nem véletlen, hogy egyre többen használnak casco biztosítás kalkulátort, hiszen gyorsan és minden probléma nélkül köthetjük meg a kívánt biztosítást otthonunk kényelméből. A casco biztosítás ugyan nem kötelező járművekre, de a járművek üzemeltetése szempontjából nagyon sok gondtól és problémától szabadíthatjuk meg magunkat. Az üzemeltetés során ismeretlen elkövetők is tudnak kárt okozni a járműveinkben, amely ellen csak casco biztosítással lehet hatékonyan védekezni. A biztosítók fizetnek a töréskárra, a lopáskárra, az elemi kárra és a tűzkárra is. A biztosítók kínálatában számtalan kiegészítő biztosítás található meg, amelyeket nem érdemes figyelmen kívül hagynunk. Köthetünk biztosítást a poggyászainkra, a különféle balesetekre és az extra tartozékokra is. A casco mindenki számára teljesen önkéntes, ami ugyan extra költséget jelenthet ebben a pillanatban, de nem szabad elfeledkeznünk azokról az esetekről, amikor majd nagyon sokat segíthet a casco biztosítás megléte. Hitelre, lízingre vásárolt új jármű és használt járművek esetén elkerülhetetlen a kárszemle a biztosító részéről, de ez is néhány napon belül elintézhető.

Hogyan használjuk a casco biztosítás kalkulátort?

A casco biztosítás kalkulátor használata roppant egyszerű, hiszen csak a tulajdonos, az üzembentartó, valamint a jármű adataira lesz szükségünk. Természetesen mi azt javasoljuk, hogy teljes körű casco biztosítás mellett düntsünk, hiszen az az, ami teljes fedezetet nyújt a különféle káresemények bekövetkezésekor. Minden új gépjármű esetén ügyeljünk arra, hogy a vásárlástól számított 48 órán belül küldjük el a biztosítónak az összes szükséges adatot a casco biztosítás megkötéséhez. A biztoshely.hu portálon összesen 11 biztosító ajánlatát tudjuk összevetni, így biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb biztosítást tudjuk majd megkötni. A szerződés megkötésekor ne feledkezzünk el a díjcsökkentő lehetőségek kihasználásáról sem, hiszen egy együttkötési kedvezménnyel is nagyon sok pénzt takaríthatunk meg éves szinten. Együttkötési kedvezmény igénybe vehető akkor is, ha például lakásunkra kötünk egy lakásbiztosítást ugyan annál a biztosítónál, ahol most a casco biztosítás megkötését tervezzük. Szintén kedvezményt adnak a biztosítók abban az esetben, ha a díjfizetés gyakoriságát évesre állítjuk be és a csoportos díjbefizetést választjuk. Természetesen a fizetendő díj nagyságát befolyásolhatja a gépjármű értéke és az önrész mértéke is.

Hirdetés
Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Megnyílt első éjjel-nappali posta Nyíregyházán

A Magyar Posta Zrt. további tizenkét helyszínen tervezi a postai szolgáltatások éjjel-nappali elérésének lehetőségét bevezetni, a szolgáltatást öt budapesti, valamint Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Kecskemét és Miskolc postáján indítják el.

Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok

A hetedik éve rendkívüli népszerűségnek örvendő kezdeményezés keretében eddig összesen már több százezer európai fiatal utazhatta be Európát Interrail vasúti bérlettel - írták.

Német gazdasági döntéshozókkal tárgyalt Nagy Márton Németországban

Az egyeztetések középpontjában elsősorban a német gazdaság kilátásai és versenyképessége, valamint az autóipar, különös tekintettel az elektromos autógyártás jövője állt.

A kormány erősíti Magyarország gazdasági szuverenitását

Az iparági kiállítás segíti a kapcsolatépítést, azon csaknem hatvan cég fog bemutatkozni.
Hirdetés

Hírek

BÉT – Enyhe emelkedés várható a nyitásban

A BUX pénteken 84 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt.

BÉT – Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 84 pontos, 0,12 százalékos emelkedéssel, 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.

Az Amerikából érkezett kedvező makrogazdasági adat hatására csúcson a BUX

BUX 1027,91 pontos, 1,56 százalékos emelkedéssel, 66 839,15 ponton, történelmi csúcson zárt szerdán.

Iránykereséssel indulhat a kereskedés az elemző szerint

A Richter változatlanul a 9150-9420 forintos sávban mozoghat. A gyógyszerpapír jegyzése csütörtökön 5 forinttal, 0,05 százalékkal 9260 forintra csökkent, 2,5 milliárd forintos forgalomban.

Úttörő konferencia az autóipar jövőjéről, hazai díjátadóval

A tisztán benzines autók napjai is meg vannak számlálva, miközben az elektromos autók térnyerése kapcsán még bőven akadnak kérdőjelek

Heti makronaptár

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük az ipari termelés februári, a külkereskedelmi forgalom előzetes februári és részletes januári adatai, valamint a termelői árak és a kiskereskedelmi forgalom februári adatai. A kormányzati szektor 2023. utolsó negyedévi egyenlegét is közli a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Enyhe emelkedéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Enyhe emelkedéssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.

Elemző: iránykereséssel nyithat a tőzsde

Hétfőn a BÉT részvényindexe, a BUX 141,21 pontos, 0,22 százalékos csökkenéssel, 65 095,72 ponton zárt.
Hirdetés

Gazdaság

Az emberek már kevésbé félnek a kriptovalutától, pedig van miért

Egyes elemzők a bitcoin közelmúltbeli 70 000 dollár feletti emelkedését annak jeleként értékelik, hogy a befektetők nem foglalkoznak a hivatalos figyelmeztetésekkel.

Tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon márciusban

A részvényalapokhoz 9,2 milliárdnyi tőke áramlott. Az árfolyammozgások tovább segítettek, így 4,8 százalékos növekedés történt a kategória vagyonában az elmúlt hónapban.

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak

A magán-nyugdíjpénztári alapok hasonlóan teljesítettek, mint az önkéntes pénztári portfóliók. A legkockázatosabb növekedési alapok árfolyama emelkedett a legnagyobb mértékben 2,7-5,1 százalék között.

Ami sok, az sok: Nagy Márton behívatta a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőit

A tárcavezető a rendkívüli egyeztetésen megállapította, hogy Magyarországon az üzemanyagok ára a régiós átlagnál magasabb.