Hirdetés
Kezdőlap Cégvilág Az Accent Hotels idén Magyarország legvonzóbb munkaadója lett a HORECA szektorban
No menu items!

Az Accent Hotels idén Magyarország legvonzóbb munkaadója lett a HORECA szektorban

Az Accent Hotels, Magyarország egyik vezető szállodalánca a Randstad Employer Brand Research 2024 felmérése alapján elnyerte a “Legvonzóbb munkaadó” címet a HORECA szektorban. A rangos elismerés kiemeli a vállalat elkötelezettségét a munkavállalói iránt, és erősíti a munkaerőpiacon betöltött vezető pozícióját.

A Randstad Employer Brand Research a magyarországi munkaerőpiac legátfogóbb felmérése, amely több mint 7000 munkavállaló véleményét foglalja össze. A kutatás a munkavállalók körében a munkaadók megítélését vizsgálja 10 kulcsfontosságú dimenzió alapján, mint például a vonzó munkahelyi környezet, a karrierfejlődési lehetőségek, a versenyképes juttatások és a munkavállalói elismerés.

Az Accent Hotels kiemelkedő eredményt ért el a vizsgált területen, melynek köszönhetően a vállalat lett 2024-ben a „Legvonzóbb munkaadó” HORECA kategóriában. A szállodalánc elkötelezett a munkavállalói jóléte iránt, és számos programot kínál fejlődésük támogatására.

“Ez a díj hatalmas elismerés munkatársainknak, akik elhivatottan dolgoznak azért, hogy az Accent Hotels által üzemeltetett szállodákat és az őket támogató központi irodát nagyszerű munkahelyé tegyék” – mondta Hirczi Anett, az Accent Hotels HR igazgatója. “Célunk, hogy a lehető legjobb, legtámogatóbb munkahelyi élményt nyújtsuk kollégáinknak, és büszkék vagyunk arra, hogy ez a díj is visszatükrözi törekvésünket.”

A Randstad Employer Brand Research eredménye megerősíti az Accent Hotels elkötelezettségét a fenntartható növekedés és a hosszú távú siker iránt. A vállalat továbbra is szakmai és egyéni szinten figyel munkatársaira, keresi ennek új formáit és lehetőségeit, törekszik arra, hogy a jövőben is a HORECA szektor egyik legvonzóbb munkaadója legyen Magyarországon.

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Európai Számvevőszék: az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén elmaradnak a világelsők mögött

Az Európai Bizottságnak pedig többet kell tennie azért, hogy az MI-vonatkozású, uniós finanszírozású kutatási projektek eredményei teljes mértékben kereskedelmi forgalomba kerüljenek, illetve más módon hasznosuljanak

NAV: online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Az adóazonosító jelről általában azért kérnek igazolást a NAV-tól, mert az adókártya megrongálódik vagy elvész, illetve névváltozás miatt új kártyára van szükség.

Központban a vidéki kistelepülések fejlesztése

A kedden átadott 4,2 kilométer hosszú út jelentős segítséget nyújt a területen gazdálkodók, termelők számára területeik megközelítésében, mindezeken túl pedig közvetlen kapcsolatot teremt Jászfelsőszentgyörgy és a 32-es számú főút között.

Több tízezer külhoni gazdálkodót segít a Kárpát-medencei Falugazdász-hálózat

Az egységesítés által még eredményesebben hívhatók le a nemzeti, vagy EU-s pályázati források, továbbá jobban kivitelezhető az egyes agrárágazatok szerinti felosztás és segítségnyújtás
Hirdetés

Hírek

Devizapiac – Forintgyengülés reggel

Gyengült a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben

Devizapiac – Alig változott a forint árfolyama hétfő reggelre

A forint jegyzése erősebben áll az egy héttel korábbi kezdésnél.

Multifunkcionális ipari csarnok bokréta avatót tartott Szentgotthárdon a XANGA csoport

A XANGA csoport üzleti modellje huszonöt éve változatlan: kulcsrakész gyártó, logisztikai és szolgáltató infrastruktúrát fejleszt, amelyekben a bérlőként beköltöző magas hozzáadott értéket előállító vállalatok saját technológiájuk és eszközeik telepítését követően kezdhetik meg működésüket.

Forinterősödés reggel

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

BÉT – Emelkedett a héten a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt pénteki záráshoz képest 1,44 százalékkal, vagyis 962,94 ponttal emelkedve, 68 002,24 ponton zárta a hetet.

Felülteljesített a magyar tőzsde

A részvénypiac forgalma 14,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

 Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.

Történelmi csúcson zárt a BUX – A Magyar Telekom és az OTP húzta az indexet

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 846,62 pontos, 1,26...

Gazdaság

Heti várható: Kamatdöntő ülést tart a jegybank, munkaerőpiaci adatokat közöl a KSH

Kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa kamatdöntő ülést tart.

Nagy Márton: május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint

A többség családon belül dönt a pénzügyeiről

meghaladja az 50 százalékot azok aránya, akik családtagoktól kérnek tanácsot pénzügyi döntésekben, de a baráti, ismeretségi körben tájékozódók aránya is megközelíti a 30 százalékot.

Már él az automatikus napi átutalási limit az OTP-nél

Sok OTP-ügyfél most, az internet- vagy mobilbanki belépésénél szembesül azzal az üzenettel, hogy május 8-tól a pénzintézet biztonsági okokból automatikus napi limitösszeget vezetett be...