Hirdetés
Kezdőlap Turizmus A tökéletes camping, kinek-mit jelent?
No menu items!

A tökéletes camping, kinek-mit jelent?

Kemény dió eldönteni, hogy milyen is az a tökéletes balatoni szállás? Felszerelt apartman a befutó vagy egy romantikus sátrazás? Esetleg lakóház, amiben minden, négy keréken adott? Valójában teljesen egyénfüggő, hogy ki, melyikre voksol. Ahogy például az is számtalanszor vita tárgyát képezi, hogy az aktív, vagy a passzív pihenés a valódi kikapcsolódás? Mindenkinek más, szóval ami egyéni és egyénre tervezett az megközelítheti a tökéleteset.(x)

Na, de mégis mik azok az alapok, amik kihagyhatatlanok?

Vannak persze olyan evidenciák, amik nem szenvedhetnek csorbát, ha a cél a gondtalan pihenés. A tisztaság, a nyugodt légkör, manapság már az állandó wifi kapcsolat, a saját strand és a komplex felszereltség olyan kitételek, amik joggal várhatóak el. Az Aranypart Camping ezeknél azonban jóval többet kínál. A fent felsorolt elképzelések a Siófoki Riviéra alapkellékei. De bőven akad folytatás.

A különböző ellátó egységek éttermi, büfé, bisztró, sőt, bár kiszolgálást is biztosítanak. Ha valaki úgy érzi, hogy a pihenésébe nem fér bele a főzés, sütés (még akkor sem, ha az apartmanban minden adott a konyhai garázdálkodáshoz), akkor sincs probléma. A vendéglátó egységek tárt kapukkal, friss lángossal vagy éppen grill ételekkel várják a falatozni vágyókat.

Ha a családban vagy a baráti társaságban már-már pálcatörésig fajulna az a kérdés, hogy aktívan vagy passzívan teljen a kikapcsolódás, akkor jó még idejekorán véget vetni a vitának. Felesleges általános érvényű döntést hozni, hiszen a campingben mindenki megtalálhatja a számítását. Bérelhető biciklik és rollerek szolgálhatnak talpak alá valóul mindazoknak, akik szívesen megismernék Siófokot és környékét. Akik pedig passzívan, legfeljebb lubickolva kívánják átélni a nyaralás momentumait, azoknak az élménymedence, a csúszda, a szauna vagy a masszázs megalapozhatják a jó hangulatot.

Akkor már csak egy kérdés maradt: mikor nyit az Aranypart Camping?

Április 23. a bűvös dátum. A foglalást persze ildomos idejében kitalálni és elrendezni. Szeptember végéig saját bőrükön tapasztalhatják meg a nyaralók, milyen is az az aranyélet. Eközben ráadásul egyértelművé válhat, hogy miben rejlik a tökéletes szállás titka.

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Hát ez bejött: megnyitotta magyarországi áruházát a fast fashion ikon

A magyarországi üzletnyitás több mint 8 millió eurós beruházásból valósult meg és több mint 180 munkahelyet teremtett a régióban. Magyarország a vállalat 17. piaca világszerte és a 6. Közép- és Kelet-Európában.

Így nem bukunk a kötelező üvegvisszaváltáson

Az üzletekben június 30-ig még mind a régi, nem visszaváltható, és már az új, visszaváltható palackok elérhetők lesznek.

MNB: továbbra is stabil a magyar bankrendszer

Az elvégzett stressztesztek alapján a hazai hitelintézeti szektor súlyos, nagyon kis valószínűséggel bekövetkező sokk esetén is teljesítené a likviditásra és a tőkemegfelelésre vonatkozó szabályozói előírások.

Értesítést küld a NAV-Mobil a jogviszonyváltozásokról

A foglalkoztatási adatok bármikor ellenőrizhetők a NAV-Mobilban, májustól pedig már push üzenetet is küld az alkalmazás a biztosítotti jogviszony változásairól.
Hirdetés

Hírek

Devizapiac – Alig változott a forint árfolyama hétfő reggelre

A forint jegyzése erősebben áll az egy héttel korábbi kezdésnél.

Multifunkcionális ipari csarnok bokréta avatót tartott Szentgotthárdon a XANGA csoport

A XANGA csoport üzleti modellje huszonöt éve változatlan: kulcsrakész gyártó, logisztikai és szolgáltató infrastruktúrát fejleszt, amelyekben a bérlőként beköltöző magas hozzáadott értéket előállító vállalatok saját technológiájuk és eszközeik telepítését követően kezdhetik meg működésüket.

Forinterősödés reggel

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

BÉT – Emelkedett a héten a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt pénteki záráshoz képest 1,44 százalékkal, vagyis 962,94 ponttal emelkedve, 68 002,24 ponton zárta a hetet.

Felülteljesített a magyar tőzsde

A részvénypiac forgalma 14,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

 Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.

Történelmi csúcson zárt a BUX – A Magyar Telekom és az OTP húzta az indexet

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 846,62 pontos, 1,26...

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,48 százalékkal esett.

Gazdaság

Heti várható: Kamatdöntő ülést tart a jegybank, munkaerőpiaci adatokat közöl a KSH

Kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa kamatdöntő ülést tart.

Nagy Márton: május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint

A többség családon belül dönt a pénzügyeiről

meghaladja az 50 százalékot azok aránya, akik családtagoktól kérnek tanácsot pénzügyi döntésekben, de a baráti, ismeretségi körben tájékozódók aránya is megközelíti a 30 százalékot.

Már él az automatikus napi átutalási limit az OTP-nél

Sok OTP-ügyfél most, az internet- vagy mobilbanki belépésénél szembesül azzal az üzenettel, hogy május 8-tól a pénzintézet biztonsági okokból automatikus napi limitösszeget vezetett be...