Hirdetés
Kezdőlap Cégvilág Újabb szolgáltatással erősít az Assist-Trend
No menu items!

Újabb szolgáltatással erősít az Assist-Trend

Mosogatógép javítási és karbantartási szolgáltatással bővíti kínálatát az Assist-Trend. Magyarország meghatározó higiéniai szolgáltatójának új stratégiája, hogy szakít a pusztán a termékértékesítésre épülő kereskedelmi modellel, és a szálloda- és vendéglátóipari szektor higiéniai problémáira partnereivel együtt teljeskörű megoldást nyújt – a vízkezeléstől a légtisztításon át a munkaerő betanításáig és a teljesítmény méréséig.

Mosogatógép javítási és karbantartási szolgáltatást kínál októbertől partnereinek az Assist-Trend – jelentette be Bodrogai Ferenc a társaság alapító tulajdonosa, ügyvezetője a Budapest Cleaning Show-n tartott sajtótájékoztatón. A tavaly 7,3 milliárd forintos forgalmat elérő higiéniai szolgáltató új stratégiát hirdetett meg, szakított a pusztán higiéniai termékek értékesítésére alapozó kereskedelmi modellel, és rendszerintegrátorként kínál komplex megoldáscsomagokat szálloda- és vendéglátóipari üzletfeleinek. A higiéniai termékek teljes körén túl így olyan szolgáltatásokat kínál, mint a padozatápolás, a higiéniai szaktanácsadás, az időszakos nagytakarítás, a vízkezelés, a légtisztítás, vagy a munkaerő betanítása és a teljesítmény mérése.

A cél, hogy partnereinek az Assist-Trendről a tisztaság, a tisztításról pedig az Assist-Trend jusson az eszébe – hangsúlyozta Bodrogai Ferenc. Kiemelte: Magyarországon több mint 50 ezer vendéglátóipari egység és közel 3500 szálláshely működik, amelyek döntő részében ipari mosogatógépet használnak, a többségükben nem is egyet. Az ipari mosogatógépek azonban nem csak megkönnyítik, de néha meg is keserítik a HoReCa szektorban dolgozók életét, hiszen a karbantartás hiánya miatt gyakoriak a meghibásodások.

A kemény – vagyis ásványi anyagokat nagyobb koncentrátumban tartalmazó – víz miatt a fűtőszálak, a mosókarok és a fúvókák vízkövesednek, de gyakran tömődnek el a szűrők és a tömítések. Az ipari gépek esetében megkövetelt karbantartással hibák jelentős része kiküszöbölhető volna, ám erre már nem jut figyelem és erő. A napi takarítás, a havi vízkőoldás mellett a féléves karbantartás is szükséges lenne – az Assist-Trend komplex szolgáltatási modelljének az a lényege, hogy a cég szakértői rendszeresen felhívják a figyelmet arra, milyen megoldásokkal tehetik ügyfeleik hatékonyabbá működésüket, hosszabbíthatják meg gépeik élettartamát. A mosogatógépek esetében például nem csupán a rendszeres kapcsolattartás ajánlott, de szükséges lehet vízlágyításra is (a vízkövesedés elkerülésére), vagy internetes mosogatószer adagoló felszerelésére, amelynek segítségével precízebben állítható a gép működése így hatékonyabb lehet a tisztítás és elegendő lehet kevesebb mosogatószer is.

Az Assist-Trend arra számít, hogy új szolgáltatását közel ezer ügyfele veheti majd igénybe a következő évben, a társaság már jövőre több tízmillió forintos árbevétel-növekedést remél a javítási- karbantartási munkákból. Az országos szolgáltatás bevezetéséhez a cég 14 fős szervizcsapatot hozott létre, a központi egység mellett a társasság regionális márkakereskedőinél is képzett szakemberek állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A zöld fordulat, az ESG törvény bevezetése alapjaiban változtatja meg a gazdaság szereplőinek jelenét, jövőjét. Mit jelent az ESG keretrendszer (Environmental -környezeti-, Social -társadalmi- és Governance -irányítási)? Miért lett megkerülhetetlen a nagyvállalatok mellett már a KKV-ék számára is? Miként befolyásolják az Ön cégének kötelezettségeit és lehetőségeit a fenntarthatóság egyre szigorodó elvárásai? Erről is szól AzÜzlet, ESG és fenntarthatóság a gyakorlatban című konferenciájaTovábbi információ és jelentkezés ide kattintva érhető el.

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Nem vagyunk Európa legszegényebb országa!

A magyar családok emellett egyre magasabb jövedelemre tesznek szert, a bruttó átlagbér megközelíti a 660 ezer forintot, amely már több mint háromszor akkora, mint a dollárbaloldal idején volt.

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken

Az euró jegyzése péntek reggel 396,58 forintra gyengült a csütörtök kora esti 396,80 forintról.

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak

Elfogadhatatlan és igazságtalan, hogy a magyar családok többet fizessenek az üzemanyagért, mint a szomszédos országok lakosai. Ezért a kormány folyamatosan nyomon követi és elemzi az üzemanyagárak alakulását.

Versenyfelügyeleti eljárás indult a kisgyermekes szülők érdekében

Különösen nagy figyelmet fordítanak azoknak a vállalkozásoknak, illetve termékeknek vizsgálatára, amelyek esetében a kereskedelmi kommunikáció például időseket, betegeket, kisgyermekes szülőket, családokat érint.
Hirdetés

Hírek

Tőzsde – Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Az európai kereskedési idő végén a WTI nyersolaj 1,50 százalékkal drágult a nemzetközi kereskedelemben, hordónként 79,99 dollárra, a Brent ára pedig 1,28 százalékkal nőtt, 80,64 dollárra.

Csökkenő forgalom mellett csúcsra emelkedett a BUX a héten

Szijjártó Péter külügyminiszter szerdán Bakuban jelentette be a Shah Deniz gázmező 5 százalékos részesedésének megvásárlását, a tranzakciót a harmadik negyedévben fogják lezárni.

Vegyesen alakult csütörtök reggelre a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama csütörtök reggelre az előző esti jegyzéshez képest.

Iránykereséssel, illetve kis pozitív korrekcióval indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kedden a BÉT részvényindexe, a BUX 1073,29 pontos, 1,55 százalékos csökkenéssel 68 385,55 ponton zárt.

Devizapiac – Vegyesen alakult hétfő reggelre a forint árfolyama

A péntek esti jegyzése alapján májust pozitív mérleggel zárta a forint, 0,3 százalékkal erősödött az euróval és a svájci frankkal szemben, és 2,0 százalékkal erősödött a dollár ellenében.

Devizapiac – Vegyes forintmozgás csütörtök reggel

Reggel hétkor az euró árfolyama 388,20 forintra gyengült a szerda kora esti 388,30 forintról. A svájci frank jegyzése 392,93 forintról 393,75 forintra emelkedett, a dollár pedig 359,02 forintról 359,57 forintra drágult.

Devizapiac – Forintgyengülés reggel

Gyengült a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben

Devizapiac – Alig változott a forint árfolyama hétfő reggelre

A forint jegyzése erősebben áll az egy héttel korábbi kezdésnél.

Gazdaság

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A szervezet célkitűzése, hogy hozzájáruljon a fenntartható finanszírozási piac fejlődéséhez, valamint több hitelképes zöld projektet hozzon létre az EMDE-országokban

Az MNB bezárja a követelésvásárlót, de az adósok kötelezettsége megmarad

Az MNB visszavonta a Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását. A pénzügyi vállalkozás – az MNB többszöri kötelezése,...

MNB alelnök: 2021 óta a nyugat-európai inflációs nyomás duplájával kell megküzdeni

 Az elmúlt évek válságai ellenére a régió gazdaságai továbbra is felzárkózó pályán haladnak, sikeresen megőrizték pénzügyi stabilitásukat, miközben az inflációt is gyorsan sikerült a...

Az amerikai jegybank senkit nem lepett meg

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve, a Fed, szerdán változatlanul tartotta a kamatlábakat, miközben a kamatcsökkentés kezdetét legfeljebb decemberre tolta ki. Így a...