Hirdetés
Kezdőlap Turizmus Kánikula, nyár – irány a strand!
No menu items!

Kánikula, nyár – irány a strand!

Palatinus fürdő

A fürdőzés, csúszdázás és lángosozás mellett színes programokkal is készülnek a budapesti strandok. Többek között lesz újra vízipisztolycsata a Palán ezen a hétvégén, július végén pedig Strandok éjszakája ezúttal a Paskálon, és még ebben a hónapban kezdődik a Cinema Spa sorozat is a Széchenyiben.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ezen a nyáron is szervez különböző eseményeket a strandolók örömére. A főváros strandjai mindig is népszerűek helynek számítottak, amint megérkezik a jó idő, megtelnek a medencék, a csúszdák és a napozók. Mindehhez élményeket is kínálunk vendégeinknek.

Július 6-án, szombaton újra megrendezi a Magyar Fürdőszövetség az országos vízipisztolycsatát, melyhez 40 fürdő, köztük társaságunk is csatlakozott. Budapesten a margitszigeti Palatinus fürdő strandmedencéje lesz a helyszín. Az esemény ez évben is egyben rekordkísérlet lesz: 14 órától 15 percen át kell a vízipisztolycsatának folyni minden helyszínen.

Július 16-tól kezdődően keddenként a CineSpa program keretében a Széchenyi fürdő kültéri élménymedencéjében lehet mozizni. Négy alkalom, négy film: Elvis; Apádra ütök; Galaxis őrzői; Bohemian Rhapsody. Mind olyan kultfilmek, melyek közül mindenki találhat kedvére valót.

Július 27-én, szombaton a Strandok éjszakája rendezvényt a Paskál fürdőben tartjuk. Az Magyar Fürdőszövetség által 15. éve meghirdetett akcióban a fürdők országszerte nap színes attrakciókkal, gyerekfoglalkozásokkal és meghosszabbított nyitvatartással este 10 óráig várják a vendégeket.

A strandok veszélyeket is rejthetnek, ilyen a túlzott mértékű napozás. A víz mellett szinte észre sem venni, mennyi időt töltünk a tűző napon, különösen fontos ez, amikor erős az UV-sugárzás is.  Fürdőinkben a nyár folyamán több helyszínen is szervezünk ingyenes bőrgyógyászati szűrővizsgálatot. Július 25-én a Pesterzsébeti és július 27-én a Paskál fürdőben lesz erre lehetőség.

Bármilyen furcsán is hangzik, szaunázni télen-nyáron lehet és érdemes. Folytatódnak a Szauna péntekek a Pesterzsébet fürdőben minden hónap 3. péntek este, legközelebb július 19-én.

A csúszdák mellett a strandok másik kedvelt attrakciója a hullámmedence. A Palatinus fürdő százéves, immár ipari műemlék-hullámgépe erre a szezonra egy nagyobb javításon átesve megújult, így július 5-től a strandolók megint élvezhetik a hullámokat.

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Kiderült, mennyit dolgoznak valójában a cégvezetők

A koronavírus-járvány pozitív hozadéka volt, hogy a cégek elkezdtek tartalékot képezni, és felismerték, hogy bármikor jöhetnek ínségesebb idők.

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is megjelent a madárinfluenza

A baromfikat zárt helyen kell etetni, itatni, emellett a takarmányt és az alomanyagot is zárt helyen kell tárolni.

Új elektromos midibuszt fejlesztettek Baján

A midibuszból jelenleg egy darab létezik, azonban a típusengedély megszerzését követően évi 50 jármű készülhet a GANZ-SOR-ból a bajai gyárban.

Vádolnak három, cégeknek külföldi bankhitelt ígérő csalót

A csalók kizárólag a sértettek regisztrációs és tranzakciós díj címén befizetett pénzét akarták megszerezni.

Hírek

15 milliárdos pénzügyi oktatási program indul

A 16-21 éves korosztály ingyenesen férhet hozzá számos, hasznos pénzügyi tudást biztosító anyaghoz.. Minden magyar előtt nyitott a pénzügyi tanulás lehetősége! Sőt a 16-21 éves fiatalok most ingyenes oktatást kapnak.

Szerda reggelre erősödött a forint árfolyama

Az euró jegyzése a kedd kora esti 1,1160 dollárról 1,1158 dollárra változott.

Felébredt a forint

Erősödött a forint kedd reggel a főbb devizákkal szemben...

Devizapiac – Erősödött a forint péntek reggelre

Az euró 1,1128 dollárt ért reggel 7 órakor a csütörtök kora esti 1,1112 dollár után.

II. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Zsidó Gasztronómiai Fesztivál

Megtekinthetik a csodálatos zsinagóga épületét és a tárlatvezetésen megismerhetik a történetét.

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

Minden társadalom számára fontos lehet alternatív elektronikus fizetési megoldások kidolgozása a pénzforgalmi stabilitás és a monetáris szuverenitás érdekében.

Devizapiac – Erősödött kissé a forint hétfőn

Az eurót este hat órakor 394,00 forinton jegyezték a kora reggeli 394,26 forint után, a.

Kicsit, de erősödött péntek reggelre a forint

Erősödött péntek reggelre a forint.

Gazdaság

Sokan még mindig nem ajánlják fel adójuk 1 százalékát

Nem elég hatékony a civil szervezetek kommunikációja

Még betegebb csütörtök reggelre a forint

Gyengült a forint csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi devizakereskedelemben.

400 forint fölött az euró

A forint árfolyamát részben a kedvezőtlen nemzetközi folyamatok, geopolitikai fejlemények befolyásolják.

Jóváírásokkal és ajándékokkal küzdenek a bankok a fiatalok kegyeiért

A fiatalok vonzó ügyfelek a bankoknak, ezért a számlanyitásért cserébe akár több tízezer forintos jóváírásokat és egyéb kedvezményeket, ajándékokat kínálnak nekik. A Bank360.hu összegyűjtötte...