Hirdetés
Kezdőlap Építőipar LEGRAND - otthoni megoldások
No menu items!

LEGRAND – otthoni megoldások

Fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, mely az eddigi Valena Life / Allure Netatmo szerelvénycsalád mellett, új Céliane Netatmo designban is elérhető. Továbbá ismerje meg az új Netatmo Pro WiFi-s termosztátot, radiátor szelepeket és kamerákat, így a Legrand okosmegoldásoknak köszönhetően könnyedén, vésés nélkül is intelligensé alakíthatja otthonát.

Meglévő vezetékezés használható, ezáltal nem csak újépítésű, hanem meglévő otthonokhoz is tökéletes megoldás. Egyszerűen lecserélheti a hagyományos egypólusú kapcsolóját intelligens Valena Life/Allure Netatmo kapcsolóra a meglévő süllyesztődobozt használva. Hasonlóan válthatja le meglévő redőnyvezérlőit, csatlakozó aljzatait a Legrand intelligens eszközeire, bonyolult munkálatok, komplex vezetékezés nélkül. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal. Az egyszerű hangutasítások révén be- és kikapcsolhatja a lámpákat, vezérelheti redőnyöket és csatlakozó aljaztokat anélkül, hogy okostelefonját feloldaná.

A konfigurálható Valena Life/Allure Netatmo rendszernek köszönhetően, a „Távozás” forgatókönyv gomb segítségével vezérelheti egyidejűleg a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja az intelligens csatlakozó aljzatokat, lekapcsolja a lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével.

A Legrand Home + Control applikációval távolról is elérheti Valena Life Netatmo eszközeit. A Netatmo Pro WiFi-s termosztátokkal és radiátor szelepekkel pedig otthona fűtését tudja akár távolról is vezérelni, így pl. ha a programozott ütemtervhez képest hamarabb ér haza, okostelefonról beállítható, hogy a termosztát fűtse fel az otthonát mire hazaér.

A Netatmo intelligens kameráknak köszönhetően, pedig az applikáción keresztül is értesülhet otthona környezetéről. A beltéri kamera arcfelismerő funkciójának és okostelefonos értesítésnek köszönhetően értesülhet róla, ha hazaért gyermeke az iskolából, vagy ha idegen tartózkodik az otthonában. A kültéri kamera képfeldolgozó rendszere autó, ember és állat között tud különbséget tenni, így a ház környezetéről értesülhet.

Hasznos megoldások otthoni munkavégzéshez

Az elmúlt egy évben egyre inkább háttérbe szorult a hagyományos irodai munkavégzés, helyette pedig a Home Office került előtérbe. A járványhelyzetre való tekintettel olyan munkáltatóknál is megjelenik az otthoni munkavégzés, ahol erre korábban nem volt példa. Ehhez a munkavállalónak otthonában olyan körülményeket kell kialakítania, ahol biztonságos munkakörnyezet mellett, a rendelkezésre álló műszaki eszközökkel munkakörét teljes mértékben el tudja látni. Ehhez azt is szükséges megállapítani, hogy rendelkezésre áll-e infrastruktúrális háttér (pl. internet, íróasztal, világítás, csatlakozóaljzatok a munkavégzés helyén, stb).

A Legrand kínálatában megtalálható POP-UP dobozok, vezeték nélküli töltők, elosztósorok  megoldást nyújtanak arra, hogy a munkavégzés helyén megfelelő csatlakozóaljzatokkal (erős- és gyengeáram egyaránt) biztosítsa a felhasználó számára a munkavégzést.

Praktikussága és széles felhasználási köre, valamint esztétikus megjelenése miatt nem csak irodákban, hanem otthonokban is egyre népszerűbbek a Legrand süllyesztett, felnyíló „POP-UP” dobozai. Leginkább áramforrásként, de hálózati, videó vagy audió csatlakozóként is használhatók tárgyalóasztalba, íróasztalba vagy konyhabútorba szerelve. A bútorlapba süllyeszthető termékek esetében a szereléshez szükséges rögzítő elemek a dobozban megtalálhatók (elektromos szigetelő doboz, rögzítőkeret). A Legrand kínálatában elérhető 4 és 8 modulos, üres és előre felszerelt változatban is.

A felszerelt változat többek között rendelkezik fehér 2P+F dugaljjal, USB kimenettel, RJ 45 informatikai csatlakozóaljzattal, igény szerint pedig egyéb videó és audió csatlakozási lehetőséggel is választható a Legrand Program Mosaic szerelvénycsalád funkciói közül. Esztétikailag elegáns és letisztult, a bútorlapból pedig mindössze 5mm-rel emelkedik ki. A POP-UP dobozok elérhetők fehér, rozsdamentes acél, sárgaréz, fekete és alumínium színben. A burkolat anyaga halogén mentes, tűzálló és ellenáll a rozsda és hőmérsékleti változásoknak egyaránt. Akik maguk szeretnék felszerelni, érdemes üres POP-UP dobozt választani, ami tetszőlegesen szerelhető fel 45×45 mm-es Program Mosaic bepattintható szerelvényekkel.

Abban az esetben, ha a munkavégzés közvetlen közelében nem állnak rendelkezésre csatlakozóaljzatok, a Legrand elosztósorai biztosítják ezt. A hagyományos elosztósor tovább gondolt, új funkciókkal bővített tablet tartós elosztósora újdonságként jelent meg a Legrand kínálatában: a 3 db 2P+F dugalj mellett helyet kapott 2 db USB-A csatlakozóaljzat, valamint az elosztósor hátoldalán egy csúszásmentes bevonatú tablet tartó. Az asztali elosztósor 1,5 méter kábellel felszerelt, továbbá egy be/ki kapcsoló gomb is található rajta. A biztonságos használat érdekében csúszásmentes gumi talpakkal van felszerelve. Az elosztósor fehér és fekete színben is elérhető. A hagyományos elosztósorokon kívül megtalálhatók olyan elosztósorok is, amik modulárisak, Program Mosaic szerelvényekkel is felszerelhetők. Így a hagyományos 2P+F dugaljakon kívül USB, informatikai RJ45, videó vagy akár audió csatlakozóaljzatokkal is bővíthető.

Eszközeinket azonban nem csak vezetékes megoldással lehet tölteni. A QI szabványt alkalmazó vezeték nélküli indukciós töltők segítségével az okostelefonok töltése is egyszerűbbé válik. A vezeték nélküli töltőkben elhelyezett tekercsek és az okostelefon között létrejövő elektromágneses tér biztosítja az akkumulátor töltését. A vezeték nélküli töltők bútorlapba süllyeszthetők (Katalógus szám: 077580) vagy falon kívüli (Katalógus szám: 077598) szerelvényezéssel építhetők ki. (x)


Bővebb információk a termék kínálatról (leírások, képek, videók, műszaki adatlapok):

Valena Life/Allure Netatmo intelligens otthon megoldások:

https://legrand.hu/termekek/netatmo/valena-lifeallure-netatmo

POP-UP dobozok:
https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/pop-up-dobozok

Asztali elosztósorok:
https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/asztalielosztosorok

Vezeték nélküli töltési megoldások:
https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/vezetek-nelkuli-toltesi-megoldasok

Hirdetés
Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Munkaerőpiac: a magyarok többsége nem tudja mit tud

A fiatal munkavállalók esetében az látszik, hogy a tanulmányok melletti munkatapasztalat jelentősen hozzájárul készségeik javításához

Az USA tisztán akar repülni, de ez a földeket veszélyeztetheti

A program keretében a gyártók adójóváírásra lesznek jogosultak az olyan fenntartható repülőgép-üzemanyagok (SAF) esetében, amelyek legalább 50 százalékkal csökkentik az üvegházhatású gázok kibocsátását a kőolaj-alapú repülőgép-üzemanyaghoz képest.

Fél a madárinfluenzától? Itt van minden, amit a témában tudni érdemes

A vírus jellemzően nem fertőzi meg az emberi légutakat, mivel az emberek torkában, orrában vagy felső légutaiban nincsenek meg azok a receptorok, amelyek a jelenlegi madárinfluenza-törzsre érzékenyek.

Otthonfelújítási támogatás: van amire egy nap maradt, másra egy hónap

Az igénylőnek tulajdonosnak vagy haszonélvezőnek kell lennie az ingatlanban, amit hiteles tulajdoni lappal tud igazolni.
Hirdetés

Hírek

Felülteljesített a magyar tőzsde

A részvénypiac forgalma 14,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

 Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.

Történelmi csúcson zárt a BUX – A Magyar Telekom és az OTP húzta az indexet

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 846,62 pontos, 1,26...

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,48 százalékkal esett.

Heti várható – Kamatdöntő ülést tart a jegybank, munkaerőpiaci adatok

Januárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 605 100 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 416 600 forint volt.

Indexemelkedéssel zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Az európai gyűjtőindexek az év eleje óta több mint négy százalékkal emelkedtek, az euróövezeti kilenc százalékkal.

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön
Hirdetés

Gazdaság

Börtönben a Binance kriptovaluta volt főnöke

Az amerikai igazságügyi minisztérium az ügyet a kriptopénzeken belüli bűncselekmények elleni fellépés részeként indította, amelyek közül a legismertebb a Bitcoin.

Rohamra indultak a bankok az állam ellen a lakossági megtakarításokért

A leköthető összegnek felső határa nincs, vagyis tárt karokkal várják a legvagyonosabb ügyfélkört is.

Szeptembertől kötelező átutalási korlát lesz a bankszámlákra, az OTP már májusban bevezeti

Az internet- és mobilbankból indított utalásoknak május 8-tól kezdve 1 millió forint lesz a napi limitjük.

A Gránit Bank, az MBH és az OTP konzorciuma működtetheti az MFB Pont Plusz lakossági hálózatot

A közvetítői hálózatról szóló közbeszerzési eljárást a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) jelentette meg, a szerződést még ebben a hónapban megköthetik.