Hirdetés
Kezdőlap Gazdaság Nappali bútor árak 2023-ban
No menu items!

Nappali bútor árak 2023-ban

Fotó: Pixabay

Nappali bútor árak 2023-ban: milyen darabokra érdemes lecsapni?

2023-ban a nappali bútorok terén is izgalmas és új trendek közül válogathatunk. Otthonunk szíve a nappali, ahol a család és a barátok is találkoznak, itt töltjük szinte a legtöbb időt, ezért érdemes odafigyelni a berendezésére is.

Ahhoz, hogy egy kényelmes és minden igényt kielégítő nappalit rendezzünk be, nem árt, ha alaposan körülnézünk a kínálatban és átgondoltan választjuk ki a lakásunk vagy házunk belső kialakítását.

Mit érdemes figyelembe venni a berendezés során?

Az egyik legfontosabb a funkcionalitás és a rugalmasság. Mindenki igényli a sokoldalúságot, így olyan bútorokat érdemes beszerezni, amelyek többféle célra is használhatók. Egy átalakítható kanapé, amely igény szerint azonnal egy többszemélyes ággyá variálható, vagy egy olyan asztal, amelyet kinyitva akár több személy étkeztetését is megoldhatjuk csak előnyünkre válhat.

Az ergonómiáról sem szabad megfeledkeznünk. Manapság egyre többen figyelnek oda arra, hogy egészséges életmódot folytassanak, amelynél kulcsfontosságú a helyes testtartás, így olyan bútorokat érdemes kiválasztani, amelyek ezt támogatják. A kényelmes és kiváló minőségű székek nem csak időtállóak, hanem segítségükkel odafigyelhetünk egészségünkre is.

A fentieken kívül egyre inkább előtérbe kerül a környezettudatosság. Az ökológiai szempontok egyre fontosabbá válnak, hiszen sokak számára elsődleges a fenntarthatóság és az, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyomunk. Ebben az esetben olyan bútort érdemes kiválasztani, amely környezetbarát anyagból készül és emellett hosszú az élettartama. A fa bútorok igazi klasszikusnak számítanak és idővel csak egyre szebbé válnak. Gyakorlatilag nincs olyan nappali, amiből a komódok hiányozhatnak, de szerencsére akár akciós áron is beszerezheted, ha jó helyen keresel. Egy fa komód biztosan nagyot dob a nappalin.

Ha a designt nézzük, akkor a minimalista továbbra is hódít. Az egyszerű vonalvezetés, a kevés díszítés az, ami igazán jellemzi ezt az irányvonalat. Az időtálló letisztult megjelenést egyre többen választják, hiszen így évek múlva is trendi lesz a nappali berendezése.

Egy másik fontos tényező a tárolókapacitás, hiszen a nappaliban gyakorta kell elhelyeznünk személyes dolgainkat, esetleg berendezni egy kis irodát. Ne feledkezzünk meg a könyvekről sem, hiszen sokan szeretik olvasással eltölteni a szabadidejüket. Elsőre talán nem is gondolnád, hogy milyen kreatív könyvespolc típusokat találhatsz. A praktikus tárolóhelyeknek köszönhetően rendezettebb lesz a tér és sokkal könnyebben megtaláljuk személyes tárgyainkat is. Ha moduláris bútort választunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy könnyedén összeállíthatjuk vagy akár átalakíthatjuk minden évben, amikor csak úgy érezzük, hogy otthonunk dizájnja frissítésre szorul.

A technológia is folyamatosan fejlődik, így az egyes bútorelemeknél egyre többször találkozhatunk a beépített elektromos csatlakozókkal vagy esetleg a vezeték nélküli töltőkkel. Az innováció folyamatos, így bármikor érhet bennünket meglepetés miközben álmaink nappali bútorait keressük. Otthonunk szempontjából a modernizáció és a kényelem kulcsfontosságú. Egy okosbútor kiválasztásával megoldható a vezeték nélküli töltés, a hangszórók elhelyezése vagy akár a LED világítás kialakítása is.

Az alapanyagok terén a metálfelületek egyre jobban hódítanak, amelyek segítségével az ipari stílust kedvelők könnyedén berendezhetik nappalijukat. Az asztalok és a polcok között egyre nagyobb a választék, így rozsdamentes acélból akár egy fekete vagy egy bronz színvilágban is gondolkodhatunk. Ha a színekről esik szó, akkor a természetes földszínek, mint például a sárga vagy a barna, esetleg a zöld is számításba jöhet. A fókusz a nyugodt és a kiegyensúlyozott színeken van.

Ha fontos számunkra a friss és időtálló megjelenés, a stílus és az egyediség, a kényelem és az ergonómia, a funkcionalitás és a sokoldalúság, a hatékony térkihasználás, akkor csak a mai modern bútorok közül válogassunk. Ha így teszünk, akkor még 10 év múlva is trendi és élhető nappalink lesz, amely lehetővé teszi azt is, hogy családtagjaink és vendégeink kényelméről is gondoskodjunk. A modern nappali emellett befolyásolja a hangulatodat, a produktivitásodat és nem utolsó sorban az életminőségedet. A modern és trendi bútorok tökéletes választások lehetnek.

Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Orbán Viktor: a gazdasági semlegesség hoz sikert

A Fidesz és a polgári jobboldal állapotáról Orbán Viktor felidézte: 45 százalékot kaptak az európai parlamenti választáson, ami a legjobb európai eredmény, ezzel listavezetők

Bécs: Kerékpárút-hálózat – biztonságosan a bécsi iskolákhoz

z új tanév kezdetével mintegy 260.000 bécsi diák indul útnak, így a város egyik legfontosabb célja, hogy mindenki biztonságosan érjen be az iskolába. Bécs kerékpárút-fejlesztési programja eddig 142 iskolát kapcsolt rá a városi kerékpárút-hálózatra.

Itt a bizonyíték: sokkal többet költenek a magyarok külföldön

Egy átlagos magyar turista akkor költ a legtöbbet, ha az Egyesült Államokba utazik, 484 ezer forint körül volt a fejenkénti átlag. Az Afrikába utazók 300 ezer, az Ázsiába tartók 294 ezer forintot költöttek el az utazásuk során.

Globális unikornist nevelhet az Accessio

Miközben a startupok számát tekintve Magyarország nem áll rosszul,...
Hirdetés

Hírek

Szerda reggelre erősödött a forint árfolyama

Az euró jegyzése a kedd kora esti 1,1160 dollárról 1,1158 dollárra változott.

Felébredt a forint

Erősödött a forint kedd reggel a főbb devizákkal szemben...

Devizapiac – Erősödött a forint péntek reggelre

Az euró 1,1128 dollárt ért reggel 7 órakor a csütörtök kora esti 1,1112 dollár után.

II. Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Zsidó Gasztronómiai Fesztivál

Megtekinthetik a csodálatos zsinagóga épületét és a tárlatvezetésen megismerhetik a történetét.

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

Minden társadalom számára fontos lehet alternatív elektronikus fizetési megoldások kidolgozása a pénzforgalmi stabilitás és a monetáris szuverenitás érdekében.

Devizapiac – Erősödött kissé a forint hétfőn

Az eurót este hat órakor 394,00 forinton jegyezték a kora reggeli 394,26 forint után, a.

Kicsit, de erősödött péntek reggelre a forint

Erősödött péntek reggelre a forint.

Great Taste Awards díjat kapott az esztergomi kávépörkölő üzem

A kávé a kőolaj után a második legtöbbet értékesített termék a világon, világszerte 2 milliárd fogyasztóval.

Gazdaság

Rekordokat döntöget a lakossági hitelezés, csúcson a személyi kölcsön

A lakáshiteleket annak ellenére is keresik, hogy a kamatok immár második hónapja emelkednek. Júliusban már a THM-plafon sem fogta vissza a bankokat az árazásban, egy átlagos lakáshitelnél 6,81 százalékos kamatot és 7,24 százalékos THM-et mért az MNB. 

Az új fizetési megoldás, a qvik sikere

Minden magyar ügyfélnek lehetősége van, hogy használja az új fizetési megoldást. A végső döntést a fogyasztók hozzák meg, a qvik akkor terjed el, ha a fogyasztók számára kényelmes, gyors, egyszerű és biztonságos - fejtette ki.

Mi vár a forintra ha Európa és Amerika kamatcsökkentést tervez szeptemberre?

A Bank of Japan szerepe most az, hogy megszilárdítsa Japán gazdasági pályáját. Egy újabb kamatemelésre minden bizonnyal szükség van

162,6 milliárd forint adózás előtti eredmény az első fél évben – MBH Bank

Az MBH Bank mérlegfőösszege 11,8 százalékos éves emelkedés nyomán 11 727 milliárd forintot tett ki a fél év végén. A társaság 19,3 százalékos tőkemegfeleléssel és 17,8 százalékos elsődleges-tőkemegfelelési mutatóval zárta a fél évet.