Hirdetés
Kezdőlap Menedzser-Kihívások Távirati Stílusban - Dauner Katalin a Dream Shopping tulajdonosa az újranyitásról
No menu items!

Távirati Stílusban – Dauner Katalin a Dream Shopping tulajdonosa az újranyitásról

Rovatunkban – akár a  mindennapi közérzetünket, életünket befolyásoló – üzleti-, munkahelyi kihívások megoldásáról kérdezzük a vezető menedzsereket, akiktől rövid, néhány mondatos, őszinte választ remélünk, “távirati stílusban” a  megoldásaikról és annak indíttatásairól.

Ezúttal Dauner Katalin a Dream Shopping Kft. tulajdonosa válaszol.

Mit csináltak a munkatársak a bezárás alatt?

Az első két hétben fizetett szabadságon voltak, amibe beleesett egy fizetett ünnep is, a március 15-e. Utána megérkezett a tavaszi kollekciónk, amelynek a feldolgozását általában külsős, alkalmi munkerő segítséggel oldjuk meg, ez esetben ezt a munkát a kolleganőim végezték. E mellett rendezték, takarították az üzletet, elpakolták az előző kollekcióból maradt árukat és felrakták a feldolgozott, beárazott, új kollekciót a falakra. Tulajdonképpen egész idő alatt készültünk az újranyitásra.

Milyen volt az online forgalom a bezárás idején?

– Volt online forgalmunk, de tavaly a bezárás időszakában nagyobb volt. Valószínűleg az  is közrejátszott ebben, hogy a tavaszi kollekciónk később érkezett idén, tulajdonképpen a bezárás ideje alatt és addig nem tudtuk hirdetni a termékeket, amíg nem érkeztek meg.

Ezután indítottunk egy kampányt, amelynek  egészen jó volt a konverziója. Szeretném azonban hangsúlyozni, hogy mi alapvetően az üzletben való értékesítésre álltunk rá, ezért az online forgalmunk töredéke az üzletekben megvalósítható forgalomnak, ebből nem tudnánk fenntartani a céget.

Hogyan sikerült a gyors visszanyitást megszervezni?

– Mivel egyébként is dolgoztak az üzletben a kolleganők, ezért ahogy megtudtuk kedd este, hogy másnap nyithatunk, teljesen készen álltunk a nyitásra. Az más kérdés, hogy a vásárlók még nemigen jöttek, úgy tűnt, még nem számítottak arra, hogy nyitva lesznek a boltok.

Miként alakult a forgalom az elmúlt héten és mit vár a közeljövőben. Miként alakult a nyitás óta az online forgalom?

– Az első héten várakozáson aluli volt a forgalmunk. A második hét elején viszont , ahhoz képest, hogy  hét eleje volt,  kicsit  erősebb, amelynek oka lehet, hogy célba értek a nyitás utáni, a tavaszi kollekciónkat promotáló kommunikációk, valamint  a fizetések is megérkeztek az emberekhez és természetesen az időjárás is kedvezőbb volt.

Nagy öröm számomra, hogy korábbi tárgyalások eredményeként lett egy viszonteladónk, a tatai Heaven Boutique tulajdonosa, Kovács Virág személyében, aki a csodás üzletében ezentúl Bonatti Fehérneműt is értékesít.

További célunk, hogy ebben az évben újabb viszonteladókkal szerződjünk, hogy a Bonatti Fehérnemű Márka országos szinten elérhető legyen azon vásárlók számára, akik elsősorban a személyes vásárlást preferálják. Az online forgalmunkat is szeretnénk növelni a közeljövőben, amihez nélkülözhetetlen a márka megismertetése, ezért ebben az évben több kampányt is tervezünk megvalósítani

– Milyen módszerrel kezelik a vásárláshoz kapcsolódó négyzetméter alapú szabályozást?

– A mi esetünkben nem jelent igazán korlátot a négyzetméter alapú vásárlás, hiszen az üzleteink nagy méretűek, egyszerre 5-6 ember is benn tartózkodhatna a szabályozás szerint. Mivel egyszerre úgyis csak ketten próbálhatnak, mert két próbafülkénk van, ezért ezt nem érezzük korlátnak, nem jelent problémát. Mi így is biztosítani tudjuk a kényelmes és biztonságos vásárlást a vevőink számára. Természetesen ettől függetlenül kitettük az üzletben egyszerre tartózkodható létszámot, valamint gondoskodunk a rendszeres fertőtlenítésről is.

Hirdetés
Kövesse AzÜzletet a facebookon is!Tetszik

Friss

Négy hidrogén- és 11 elektromos hajtású autóbuszra érkezett pályázat a HUMDA-hoz

A támogatási okiratok 2024 nyarára várhatóak, a projekteket legkésőbb 2027. június 30-ig kell lezárni, azaz addig kell beszerezni az autóbuszokat.

Egymilliárd dollárt gyűjtött az önvezető startup

A Wayve olyan szoftvert fejleszt, amely közérthetően elmagyarázza, hogy egy autó miért hozott egy bizonyos vezetési döntést.

Tízezrek menekítik a millióikat az adó elől, a TBSZ az új sztár

Az idei első negyedévben csaknem 33 ezer tartós befektetési...

A magyar munkavállalókat segíti a munkásszállás-kialakítás támogatása

Czomba Sándor szerint a belső mobilitást szeretnék segíteni, vagyis nem vendégmunkásoknak épülnek a szállások.
Hirdetés

Hírek

BÉT – Emelkedett a héten a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt pénteki záráshoz képest 1,44 százalékkal, vagyis 962,94 ponttal emelkedve, 68 002,24 ponton zárta a hetet.

Felülteljesített a magyar tőzsde

A részvénypiac forgalma 14,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

 Mínuszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.

Történelmi csúcson zárt a BUX – A Magyar Telekom és az OTP húzta az indexet

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 846,62 pontos, 1,26...

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,48 százalékkal esett.

Heti várható – Kamatdöntő ülést tart a jegybank, munkaerőpiaci adatok

Januárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 605 100 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 416 600 forint volt.

Indexemelkedéssel zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Az európai gyűjtőindexek az év eleje óta több mint négy százalékkal emelkedtek, az euróövezeti kilenc százalékkal.

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon
Hirdetés

Gazdaság

Tízezrek menekítik a millióikat az adó elől, a TBSZ az új sztár

Az idei első negyedévben csaknem 33 ezer tartós befektetési számlát (TBSZ) nyitottak a magyarok, ami azt mutatja, hogy az állampapírpiacról kivett százmilliárdok hozamára továbbra...

Jelentősen nőtt az Erste Bank nyeresége az első negyedévben

Kivárás jellemzi a vállalati szektorban a hitelkeresletet, ezért elmaradt a növekedés.

Ami sok, az sok: Nagy Márton behívatta a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőit

A tárcavezető a rendkívüli egyeztetésen megállapította, hogy Magyarországon az üzemanyagok ára a régiós átlagnál magasabb.

Sok bankszámlás megúszta a drasztikus áremelést 

A digitális bankolásra ösztönöznek a díjemelések